powered by www.bluechip.hu

Nikon ACULON T11 távcsövek

A Nikon bemutatta az új Aculon távcsöveket

by Blake Dashed
2014. July 18. 15:02
Címkék: t11, aculon, nikon,
A Nikon fényes kék és sportos fehér színben mutatta be az ACULON T11 kompakt zoom távcsöveket. Az ACULON T11 sikere nem kérdés, és az új színek közül mindenki megtalálhatja a kedvére valót. A fényes kék és a sportos fehér színben elérhető, nagy teljesítményű ACULON T11 egyszerre kompakt és stílusos.
2012-es bevezetése óta a Nikon kompakt zoom távcsöveit folyamatosan dicsérik a kiemelkedő optikai teljesítményért és a kristálytiszta képéért. Minden lencsén és prizmán többrétegű bevonat található. 

Az ACULON T11 népszerűségének másik oka az egyedi zoom kar, amellyel a ráközelítés (8-24×) kivételesen lágy és könnyű. Sőt, a Nikon kompakt ACULON T11 modellje kategóriájának legnagyobb zoomtartományával és legerősebb nagyításával rendelkezik. Az elfordítható-csúsztatható gumi szemkagylók jóvoltából könnyen beállítható a megfelelő betekintési távolság.

A rendkívül kényelmes és könnyű ACULON T11 világszerte sikeressé vált mindenféle szabadidős tevékenységhez, sporteseményekhez, kültéri programokhoz és nyaralásokhoz.

Az ACULON T11 ötféle vázszínben érhető el: fekete, ezüst, vörös, fényes kék és sportos fehér.

via Nikon Sajtó