powered by www.bluechip.hu

MSI GTX 660 Ti Power Edition grafikus kártya

by Zulu
2012. October 29. 16:32
Címkék: msi

gtx660-boxshot.jpg

Az új MSI GTX 660 Ti Power Edition grafikus kártya akár 18,2%-al nagyobb tuning potenciállal

A legújabb Twin Forzr IV hűtés biztosítja a 14°C-al hűvösebb és 17.1dB-el csendesebb működést az optimális teljesítmény érdekében

Az új grafikus kártya MSI exkluzív Tripla Túlfeszültség technológiát és Továbbfejlesztett PWM megoldást alkalmaz, amivel akár 18,2%-al növeli a kártya tuning potenciálját. A tökéletes hűtés az új Twin Frozr IV hűtési megoldás által biztosított, ráadásul az MSI Exkluzív Dust Removal (portalanító) technológiájával is rendelkezik, ami eltávolítja a port a hűtőbordáról és fenntartja az optimális hűtésti teljesítményt. A Propeller Blade technológia 20%-kal növeli a légáramlást a hagyományos ventilátorokhoz képest, így hatékonyan csökkenti a hőmérsékletet akár 14°C-al és a működési zajt is 17.1dB értékkel. A GTX 660 Ti Power Edition is Military Class III alkatrészekből áll, biztosítva a kiemelkedő minőséget és stabilitást minden játékos, valamint tuningosok számára és a kártyát munkára használóknak is stabil, megbízható környezetet garantál. Az MSI GTX 660 Ti Power Edition olyan funkciókat és technológiákat tartalmaz az áramellátás, hűtés és anyagok terén, amivel jócskán meghaladja a referencia lapok értékeit. A kiváló tuningolhatóság és egyben stabilitás teszi ideális választássá az MSI GTX 660 Ti Power Edition grafikus kártyát a kategóriájában.

Afterburner

Az MSI GTX 660 Ti Power Edition grafikus kártya MSI Power Edition architektúrát használ: Tripla Túlfeszültség teszi lehetővé az Afterburnerben a GPU, memória és PLL feszültségek értékeinek módosítását, így a grafikus kártya teljesítménye akár 18,2%-al növelhető. A tápegység feszültsége is növelhető, akár 17%-al magasabb lehet mint a referencia megoldáson, így fenntartható a tökéletes stabilitás akár tuning közben is.

Twin Frozr IV

Az MSI GTX 660 Ti Power Edition grafikus kártya az új Twin Frozr IV hűtési megoldással van felszerelve. Az MSI saját fejlesztésű portalanító technológiájával rendelkezik, ahol indításkor a ventilátor lapátok automatikusan elindulnak visszafelé néhány másodpercig, biztosítva ezzel az optimális hűtési teljesítményt. A nemzetközileg is szabadalmaztatott Propeller Blade (hajócsavar lapát) technológia 20%-al nagyobb levegőáramlást biztosít a hagyományos hűtőkhöz képest, és növeli a hűtési felületet. Duál 8cm-es hőmérséklet vezérelt ventillátorral, SuperPipe technológiával és nikkelezett réz alappal hatékonyan csökkenti a hőmérsékletet akár 14°C-al, valamint a zajt is 17.1dB értékkel.

Military Class III

Az MSI Military Class III komponensek egy független laboratórium szigorú MIL-STD-810G tesztjein esnek át, bevizsgálva minden egyes alkatrészt, majd végső garanciát vállalva a minőségre és stabilitásra. Az MSI GTX 660 Ti Power Edition Military Class III alkatrészei közé tartoznak a tantál magú Hi-C CAP (kondenzátorok), a 30%-al nagyobb teljesítményű SFC és Solid CAP (szilárdtest-kondenzátorok) melyek élettartama akár 10 év. Az MSI elkötelezettségét tükrözi az anyagválasztás, amivel a termékek minőségét garantáljuk, biztosítva ezzel az akadozásmentes és legmegbízhatóbb felhasználói élményt tuningosok és játékosok számára egyaránt.