powered by www.bluechip.hu

Okostelefon fesztiválra teremtve

Nem kell annyira félteni mint azt a legtöbben teszik. Bízz benne, bírni fogja

by Blake Dashed
2014. July 21. 11:38
Címkék: samsung, Okostelefon
Hogyan örökítenéd meg élményeidet a fesztiválokon, ha nem kedvenc okostelefonoddal? A buli hevében azonban bármi történhet, kiborulhat a sör, a telefon kieshet a kezedből, és pocsolyában landolhat. A Samsung erre is felkészült, hiszen Galaxy S5 csúcskészüléke egy ideális fesztiváltelefon: rendelkezik azokkal az alapvető tulajdonságokkal, amelyek segítenek abban, hogy telefonod ugyanolyan állapotban hagyja el veled a fesztivált, ahogy megérkezett.

Egy okostelefon nemcsak átlagos hétköznapokon, de fesztiválokon is alap darab. Hogyan osztanád meg ismerőseiddel a felejthetetlen pillanatokat, találnád meg a barátaidat, vagy a következő programot, ha nem a mobiloddal? Ráadásul már azért sem kell aggódnod, ha a forgatagban leesik a telefonod a porba, sárba, hiszen a Samsung Galaxy S5 az IP67-es szabványnak köszönhetően ellenáll az esőnek, fröccsenő folyadéknak, homoknak és a pornak is.


Tipp: Tedd próba, és vidd magaddal bárhova, legyen szó vadvízi evezésről, Balaton parti napozásról, vagy a fesztivál nagykoncertjéről, hidd el, nem fog cserben hagyni.

Nyugodtan elkészítheted a fesztivál legjobb videóját, készíthetsz selfie-t a sztárokkal, megoszthatod gondolataidat a közösségi oldalakon, a Galaxy S5 garantáltan bírni fogja a kiképzést. Nem kell aggódnod az akkumulátor lemerülése miatt sem: ha a telefon már nagyon alacsony töltöttségi szinten áll, az Ultra energiatakarékos mód bekapcsolásával a képernyő fekete-fehérre vált, és az összes szükségtelen alkalmazás kikapcsolásával csökkentheted az akkumulátor használatát.

Tipp: Ne köss kompromisszumot, hozd ki a legtöbbet az okostelefonodból, aztán válts "retro" módra, és nyerj akár plusz 24 órát az akksidnak.

Fesztivál előtt nemcsak a pénztárcádat érdemes feltöltened, de a szokásos alkalmazásaid körét is felturbózhatod. Figyelj az egészségedre a Galaxy S5-tel: a Hydro drink water nevű app folyamatosan figyelmeztet arra, hogy elég folyadékot igyál, hiszen a nagy bulik után, illetve nagy melegben nagyon fontos a megfelelő mennyiségű folyadék. És itt most nem a napi söradagra gondolunk. A Shazam szintén jó szolgálatot tehet, ha meghallasz egy számot, ami nagyon megtetszik, ám fogalmad sincs, ki az előadó és mi a szám címe. A Shazam mindezt elárulja, így másnap nosztalgiázva hallgathatod vissza kedvenceidet.

Tipp: Ha nagy társasággal bulizol, a Foursquare új Swarm alkalmazása nélkül se indulj útnak!