powered by www.bluechip.hu

Frissült a Vigyél Haza kutyakereső app

Már kutyabarát éttermeket is kínál a Vigyél Haza kutyakereső applikáció

by Blake Dashed
2014. July 23. 10:03
Tavaly augusztusi bevezetése óta közel tízezren töltötték le, és több ezer aktív felhasználó regisztrálta saját kutyáját a Vigyél Haza okostelefon alkalmazás rendszerébe. A most bevezetett, új funkcióknak köszönhetően még egyszerűbbé válik a kutyatulajdonosok és állatbarátok élete.
Eredetileg három fő funkciót kínál a Vigyél Haza okostelefon alkalmazás: kóbor kutyák bejelentése fényképpel, leírással, GPS adatokkal; saját kutya regisztráció, értesítés eltűnés esetén; állatmenhelyek gazdira váró kutyáinak fényképes adatbázisa.



Az alkalmazásba 11 hónap alatt 3300 kutyatulajdonos regisztrálta kedvencét. Az aktív felhasználók eddig 340 utcán kóborló kutyát jelentettek be, egy részüket be is fogadták, amíg gazdájuk rá nem talál, eközben száztizen a Vigyél Haza applikáción keresztül is kereste elkóborolt kutyáját. 24 állatvédő szervezet csatlakozott, amelyek összesen 700 gazdira váró kutya adatait töltötték fel a rendszerbe.

Az innen letölthető alkalmazás mostantól a készülék GPS koordinátái alapján segít megtalálni a legközelebbi kutyafuttatókat, kutyabarát éttermeket és szállásokat.

via MTI