powered by www.bluechip.hu

Moto 360 - A tökéletes okosóra?

A Moto 360 a konkurensek felett áll majd és még olcsóbban is adják.

by Blake Dashed
2014. July 28. 13:44
A Google I /O konferencia óta dőlnek az információk az okoseszközökről, leginkább az okosórákról.
Nagyon ügyes a marketingje is: a Motorola a Moto 360-ról – mert erről az okosóráról van szó – szinte naponta csöppent egy kis információt. És mindegyik cseppben valami érdekesség található. Ezúttal az derült ki, hogy bezzeg ebben a készülékben van fényérzékelő, ami pedig bosszantóan hiányzik a G Watchból vagy a Gear Live-ból. Míg a versenytársak óráin kézzel kell állítgatni a fényerőt, ha a felhasználó sötét helyről világosabbra megy, a Moto 360 ezt elvégzi automatikusan.

Sok minden kiderül a lenti videóból, amin a TechCruch munkatársának Alice Yang mutatja be a Moto 360-at. Miért is lesz érdemes első okosórának választani?

Először is, mert prémium anyagokból készül. Jellemzői: rozsdamentes óraház, bőrszíj és zafír (!) kijelző. Izgalmas és technikailag igényes megoldás, hogy kör alakú kijelzője lesz: ettől alaphelyzetben úgy néz ki, mint egy igazi óra, míg nem aktiválják az okosfunkciókat.

És együttműködik majd minden Android 4.3-as vagy frissebb oprendszert futtató okostelefonnal, nem lesz olyan válogatós, mint a Samsung Gear 2, ami csak Samsungokkal hajlandó szóba elegyedni.

Kiszivárogtatások szerint a még a nyáron megjelenő Moto-t mindegyik konkurens terméknél alacsonyabb áron kínálják majd. via Techcruch, Google, Moto