powered by www.bluechip.hu

Logitech G402 Hyperion Fury

A Logitech G bemutatja a világ leggyorsabb játékos egerét

by Blake Dashed
2014. July 30. 11:27
Címkék: logitech, fury, gaming, egér
A Logitech a játékos kiegészítők vezető fejlesztőjeként ma bemutatta a világ valaha készült leggyorsabb egerét, a Logitech® G402 Hyperion Fury™ Ultra-Fast FPS Gaming Mouse-t. A Hyperion Fury a Logitech egyedülálló Fusion Engine™ szenzor technológiájával működik, amely másodpercenként 12 méteres sebesség mellett is megbízható nyomkövetést garantál, míg az exkluzív Delta Zero™ szenzor technológia a páratlan pontosságról gondoskodik.


„Vállaltuk a kihívást, hogy megalkossuk a világ leggyorsabb egerét FPS (first-person shooter) játékosok számára, és három hosszú évnyi kutatás és fejlesztés után büszkén indítjuk útjára azt az egeret, amelyet csak a Logitech volt képes kifejleszteni,” mondta Ehtisham Rabbani, a Logitech számítógépes játékokkal foglalkozó üzletágának igazgatója. „A Logitech G402 Hyperion Fury kétségkívül a leggyorsabb gamer egér, egyúttal a legjobb egér nagy sebességű FPS játékokhoz. Könnyű kialakítása és a Fusion Engine-nek betudható precíziója, illetve pontossága révén, gyors, dühös suhintásokat tesz lehetővé a csatamezőn, ismét bebizonyítva ezzel, hogy a tudomány győz!”


A Hyperion Fury Logitech mérnökei által megalkotott Fusion Engine motorja megoldást jelent arra a problémára, amellyel sok FPS játékos küzd, jelesül hogy az egér nem képes nyomon követni azt a gyors mozgást, amit ők végeznek. A Fusion Engine fejlett szenzor technológiával ötvözött gyorsulásmérője és giroszkópja alapján utolérhetetlen követési sebességet biztosít.


„A Hyperion Fury a hardver arzenálom csúcsa,” mondta Braxton „Swag” Pierce, az iBUYPOWER Counter Strike: Global Offensive (CS:GO) bajnoka. „Ez az az egér, amire mindig is vártam.”

Kiemelkedő követési sebesség

A Hyperion Fury Fusion Engine motorját egy 32-bites fedélzeti ARM processzor hajtja, gondoskodva ezzel a megbízható és pontos követési sebességről, másodpercenként egészen a tizenkét méteres sebességig. Mindezen túlmenően a felhasznált könnyű anyagok és az alacsony súrlódású talp egyaránt lehetővé teszik a gyors mozgásokat a kényelmes használat közben.


Páratlan pontosság és precizitás

A Hyperion Fury tűéles pontosságát a Logitech exkluzív Delta Zero technológiájának köszönheti. Egyetlen pillanat alatt négy DPI beállítás érhető el, így válthatunk pixel-perfekt lövöldözés és gyors manőverezés között, természetesen maximális pontosság mellett. A Logitech Gaming Software használatával megadható egy ötödik DPI beállítás is, testre szabva ezzel a játékélményt. A Hyperion Fury szempillantás alatt képes váltani a DPI beállítások között, így akár 4000 DPI és 240 DPI között is, nagyfokú rugalmasságot kölcsönözve az átláthatatlan csatában küzdő játékos számára.


Testreszabható beállítások

A Hyperion Fury nyolc programozható gombbal rendelkezik, amikhez a Logitech Gaming Software használatával bármely funkciót társíthatunk, legyen szó komplex makrókról vagy egyszerű billentyű kombinációkról. A maximális sebesség és hozzáférhetőség érdekében az egyedi beállítások beépített memóriába menthetők. Az állandó egy milliszekundumos reakcióidő révén a Hyperion Fury biztosítja, hogy minden parancs a lehető legrövidebb idő alatt kerüljön végrehajtásra.


Árak és elérhetőség

A Logitech G402 Hyperion Fury FPS Gaming Mouse várhatóan 2014 augusztusában kerül forgalomba Európában és az Amerikai Egyesült Államokban, 59,99 eurós ajánlott fogyasztói áron.