powered by www.bluechip.hu

MSI GT60 és GT70 Notebookok

by Zulu
2012. October 29. 16:32
Címkék: msi, notebook

msi gt70_product picture_01.jpg

Az MSI bejelenti a GeForce GTX680M GPU-val szerelt GT60 és GT70 notebookjait

Legendás játék teljesítmény

Az MSI mint a világ elsőszámú játékos notebookok tervezője és gyártója útjára indítja az eddigi leggyorsabb mobil grafikus processzorral, az NVIDIA® GeForce® GTX 680M-mel rendelkező, MSI GT70 és GT60 notebookokat. Az NVIDIA Kepler arcihektúrán alapuló GT70 és GT60 immár csodálatos P24.000 pontot jegyeznek 3D MArk Vantageban. A harmadik generációs Intel Core i7 négymagos processzorral, full HD tükröződésmentes kijelzővel rendelkezve az élvonalban állnak, valamint SteelSeries billentyűzettel rendelkezve ezek a notebookok készen állnak a legintenzívebb csatákra is a játékok történelmében.

msi gtx680m.jpg

Játssz, mint egy profi az NVIDIA® GeForce® GTX 680M grafikával

A GT70 és GT60 Gamer notebookok NVIDIA® GeForce® GTX 680M GPU-val vannak szerelve, ami a valaha épített legfejlettebb és leggyorsabb Gamer notebookokhoz szánt GPU. Az NVIDIA Optimus technológiának köszönhetően a következő generációs játékos technológiák teljes arzenálját biztosítják így a csúcsteljesítmény mellett a killer akkumulátor élettartamot is. Akár 4GB GDDR5 memóriával is rendelkeznek a kiváló megjelenítés érdekében. Most az immár lenyűgöző P24,000 pont értéket is elérik a 3D Mark Vantageban. Továbbá támogatják a DirectX 11 és NVIDIA PhysX technológiákat, hogy a robbantások és a harcmezei pusztítások, a csobogó víz, a leheletfinom sci-fi űr és egyéb apró nüanszok tökéletes részletességel legyenek megjelenítve.
"Az NVIDIA GeForce GTX 680M GPU a GT60 és GT70 platformok fedélzetén nem csak a legnagyobb sorozatfelvételek sebességét képes teljesíteni, de a játékosoknak a legújabb, innovációs PC-s játékok is zökkenőmentesen futnak rajtuk", mondta Rene Haas, az NVIDIA notebook üzletágának az alelnöke és egyben ügyvezető igazgatója. "A játékosoknak a legsimább látvány, élethű fizika és a következő generációs effektusok a fontosak, amit bárhova elvihetnek magukkal az NVIDIA Optimus Kepler architektúrájának és az Optimus technológiának köszönhetően."

msi raid.png

Kiváló teljesítmény Super RAID-el

Ahhoz, hogy maximalizálja az olvasási- és írási sebességet, az új MSI GT60 és GT70 beveti az MSI Super RAID-et. Két 128GB-os Gen3 mSATA SSD dolgozik együtt RAID 0-ban, növelve az olvasási sebességet, a több mint elképesztő 900MB másodpercenkénti sebességre. Tárolhatja az összes kedvenc videó-, audió- és back-up fájljait a nagy és gyors 750GB-os merevlemezen. Még sosem volt ilyen kényelmes egy notebook fájlok tárolására és nagy fájlokkal való munkára egyidőben.

msi killer e2200.jpg

Killer™ E2200 Intelligens Hálózat

Az MSI A GT60 és GT70 notebookjaira a nagyteljesítményű Killer™ E2200 hálózati kártyát szerelte. A Killer™ E2200 automatikusan osztályozza és rangsorolja a sebességre érzékeny alkalmazásokat, így az OnLine játékok adatforgalmát, élő videókat és kiváló minőségű OnLine hangot is. A Killer™ E2200 hálózati kártya teszi lehetővé, hogy egy játéknál megszakítás nélküli, a játékos számára a legjobb és legstabilabb internet kapcsolat álljon rendelkezésre.

msi audio-keyboard-screen.jpg

A legjobb hang, billentyűzet és kijelző a GT60 és GT70 notebookokon

Az MSI továbbra is a legjobb hardvert szállítja a játékosok számára a Dynaudio kiváló hagszóróival és a THX TruStudioPro hangzással kombinálva. Felerősített aranyozott audio jack biztosítja a játékosok számára a legjobb játék- és audio teljesítményt fejhallgató vagy anélküli használat közben. A billentyűzet minősége, pozíciója és mérete igazodik a játékosok követelményeihez, köszönve az exkluzív SteelSeries billentyűzetnek. Továbbá, mindemellett az MSI 1080p-s, Full-HD tükröződésmentes kijelzőt használ az optimális vizuális élmény érdekében.