powered by www.bluechip.hu

Megérkezett a Samsung Galaxy Alpha

Lenyűgöző dizájn és kifinomult elegancia

by Blake Dashed
2014. August 19. 14:47
A Samsung bemutatta a Galaxy család legújabb okostelefonját, a Galaxy Alpha-t, amelynek legszembetűnőbb dizájn eleme a kompakt készüléket keretező fém szegély. Elegancia és praktikum találkozása: a Galaxy Alpha optimális kombinációja a stílusnak és a csúcstechnológiának.

Dizájn,

Az elegáns és kompakt kialakításra koncentrálva a Samsung egy teljesen új megközelítést alkalmazott a Galaxy Alpha dizájnjának tervezése során. Stílus vagy funkcionalitás? Nem kell kompromisszumot kötni, ugyanis a Galaxy Alpha fém kerete, az elegáns ívelt szegélyek, valamint a puha hátlap tökéletes egységet alkotnak, a matt hátlap és a szegély fémes csillogása tökéletesen kiegészítik egymást. Emellett 6,7 mm-es vastagságával a Galaxy Alpha az egyik legvékonyabb Galaxy készülék, amely egyedülálló, kompakt kialakításával teljes mértékben beleolvad a felhasználók kezébe.


... és ami mögötte van

A külcsín ellenére a Galaxy Alpha teljesítménye és funkciói minden felhasználót képesek lenyűgözni. A ragyogó 4,7" HD Super AMOLED kijelzővel, továbbfejlesztett, valós idejű HDR-fotók készítésére képes kamerával felszerelt készülék páratlan vizuális és fotó élményt kínál a felhasználók számára. A Galaxy Alpha okostelefonban ráadásul minden vadonatúj, népszerű funkció megtalálható, azaz elérhető az ultra energiatakarékos üzemmód, az S Health, az ujjlenyomat-olvasó, valamint csatlakoztatható a Samsung különböző hordozható eszközeihez is, így a Samsung Gear Fithez, Gear Live-hoz és a Gear 2-höz is.


A Samsung Galaxy Alpha szeptembertől lesz elérhető hazánkban. A készülék öt színben, szénfeketében, vakító fehérben, matt aranyban, fényes ezüstben és tengerkékben érkezik majd a különböző értékesítési csatornákba. A színválaszték az adott piac függvénye.

A Samsung Galaxy Alpha specifikációja:

Network

LTE Cat.6 (300/50Mbps)

Display

4.7” HD Super AMOLED (1280 x 720)

AP

Octa Core (Quad 1.8GHz + Quad 1.3GHz)

OS

Android 4.4.4 (KitKat)

Camera

12MP (rear) + 2.1MP (front)

Camera Features

Beauty Face, Dual Camera, HDR (High Dynamic Range),

Panorama, Selective Focus, Shot & More, Virtual Tour

Video

UHD 4K (3840 x 2160) @30fps

Video Codec : H.263, H.264(AVC), MPEG4, VC-1,

Sorenson Spark, MP43, WMV7, WMV8, VP8

Video Format : MP4, M4V, 3GP, 3G2, WMV, ASF, AVI, FLV,

MKV, WEBM

Audio

Audio Codec : MP3, AMR-NB, AMR-WB, AAC, AAC+, eAAC+,

WMA, Vorbis, FLAC

Audio Format : MP3, M4A, 3GA, AAC, OGG, OGA, WAV, WMA,

AMR, AWB, FLAC, MID, MIDI, XMF, MXMF,

IMY, RTTTL, RTX, OTA

Additional Features

Ultra Power Saving Mode

Download Booster

Quick Connect

Private Mode

Google Mobile Service

Chrome, Drive, Photos, Gmail, Google, Google+, Google Settings, Hangouts, Maps, Play Books, Play Games, Play Newsstand, Play Movie & TV, Play Music, Play Store, Voice Search, YouTube

Connectivity

WiFi: 802.11 a/b/g/n/ac HT80, MIMO(2x2)

Bluetooth®: 4.0 BLE / ANT+

USB: USB 2.0

NFC

Sensor

Accelerometer, Gyro Sensor, Geomagnetic Sensor, Hall Sensor, Light Sensor, Proximity Sensor ,Gesture Sensor, Fingerprint Sensor, HR Sensor

Memory

RAM : 2GB

Internal Memory : 32GB

No micro SD Slot

Dimension

132.4 x 65.5 x 6.7 mm, 115g

Battery

1,860 mAh



A hivatalos videó: