powered by www.bluechip.hu

MSI Adora 20 AIO PC

Jellemzői a legújabb Intel Bay-Trail platform és Villódzásmentes Technológia

by Blake Dashed
2014. August 28. 12:52
Címkék: msi, aio, pc, adora
Az MSI büszkén jelenti be a teljesen új Adora20 2BT megjelenését, mely a legújabb Intel Bay-Trail platformmal lett szerelve.
A 19,5"-es All-in-One PC alapja az ultravékony kialakítás. A legvékonyabb ponton mindössze 23mm vékony gép lépcsőzetes kialakítású, így az Adora20 2BT még vékonyabbnak tűnik. Az MSI Villódzásmentes (Anti-Flicker) Technológiájával és Less Blue Light (csökkentett kék fény) Technológia biztosítják a felhasználók szemének védelmét a terhelés és fáradtság elől. Az I/O panel nagyon jól felszerelt, USB 3.0 és USB 2.0 portok (köztük a Super Charger technológia is), valamint HDMI-kimenet funkciók találhatók rajta, többek között. Az MSI Adora20 2BT augusztus végétől már világszerte kapható!

A legújabb Intel Bay-Trail platform

Az MSI Adora20 2BT Intel Celeron J190 Quad Core processzorral érkezik az Intel legújabb Bay-Trail platformjával. Alapja a 22nm-es gyártási folyamat, az új processzor pedig nagy teljesítménnyel és alacsony csak 10W energiafogyasztással érkezik. Az Intel Bay-Trail több mint egy integrált GPU és CPU egy chipben, a chipszet funkciók is be vannak építve, így létrehozva az iparág SOC (System-on-Chip) processzorát. Az Intel Bay-Trail platform kivételes renderelési teljesítményt szállít és ezáltal hatalmas teljesítményt csomagol egy 10W-os processzorba. Az MSI Adora20 BT Intel Celeron J1900 processzora egy Intel HD Graphics videókártyát tartalmaz integrálva, ami még nagyobb lökést ad a multimédiának és az alkalmazások teljesítményének,  mint a korábbi generációk.


Anti-Flicker és Less Blue Light Technológiák

Az optimális vizuális megoldások útján haladva az MSI bevezette a tükröződésmentes matt kijelzőt az All-in-One PC-in. Már nem számít, hogy az irodákban súlyos vakító fények vannak, vagy szuperfényesen kivilágított üzletekben ill. rosszul kivilágított internetkávőzókban használjuk épp őket, a tükröződésmentesség védi a felhasználó szemét a vakító fényvisszaverődésektől a számítógép képernyjőén. Az Adora20 BT-re jellemző még a Villódzásmentes Technológia, amely stabilizálja az elektromos áramot, hogy megelőzze a súlyos pislákoló fényt ami a hagyományos kijelzőknél látható. Bármilyen beállítás mellett a technológia korrigálja azt és csökkenti a szem fáradtságát hosszú használat alatt is, amellett, hogy ezáltal fokozza az otthoni vagy irodai munka minőségét.

Az MSI Anti-Flicker (Villódzásmentes) Technológia mellett az Adora20 BT támogatja a Less Blue Light (csökkentett kék fény) Technológiát is - akár 75%-os csökkentés - kombinálva az MSI által kizárólagosan kifejlesztett ScenaMax képoptimalizáló szoftverével, hogy hatékonyan csökkentse a kék fény kibocsájtását; jelentősen csökkenti a szem megerőltetését és védi a felhasználók szeme világát.


Specifikáció:

ProcessorIntel® Celeron® J1900 Quad Core Processor 
Operating SystemWindows 8.1
Display / Touchscreen19.5”LED 1600 x 900 with Anti-Flicker & Less Blue Light
ChipsetIntel® SoC
Graphics CardIntel® HD Graphics
Memory4GB DDR3L 1600, SO-DIMMs*1 slots / Max. to 8GB
Storage2.5" 500GB SATAIII
Wireless802.11 b/g/n WiFi
ODDDVD Super Multi
Card Reader3 in 1 (SD, MMC, MS)
Speaker2 x 3W
Rear I/OMic in x1, Headphone out x1, USB3.0x1, USB2.0x 3,HDMI out x, RJ45x, DC Jack
Side I/OUSB2.0x2 (including Super Charger x1), Card Reader
Built-in cam1M-pixel HD