powered by www.bluechip.hu

Acer Ultrabook Windows 8 visszatérítés

by Zulu
2012. October 29. 16:32
Címkék: acer, windows

acer win8.jpg

Az Acer egy speciális, az Ultrabook™ családra érvényes Windows 8 frissítés visszatérítési programot indít

Az Acer aktív partner a nemrégiben beindított Microsoft Windows 8 Frissítési Programban, mely keretében azoknak, akik 2012. június 2. és 2013. január 31. között vesznek PC-t például a Bluechipnél, lehetőségük van Windows 7-ről Windows 8-ra frissíteni csupán €14.99-ért (4500HUf). Annak érdekében, hogy vásárlóink biztosan képesek legyenek élni a lehetőség adta előnnyel, az Acer jelenleg is népszerűsíti ezt az ajánlatot weboldalain és a boltokban.

Az alap Microsoft frissítési ajánlaton túl, az Acer egy egyedülálló ajánlatot kínál Ultrabook™ vásárlói számára. Bárki, aki Acer Ultrabookot vásárol 2012. június 2. és 2013. január 31. között, visszatérítést kérhet az Acertől az online Microsoft Frissítési Program mértékéig. Az Acer azért rukkolt elő ezzel az ajánlattal, hogy garantálja, hogy a legújabb technológiával felszerelt eszközök a legújabb operációs rendszerrel fussanak, ezáltal a lehető legjobb élményt biztosítva felhasználójuknak.

Az érintett modellek az Aspire S3, Aspire S5, Aspire M3 és az Aspire M5.

A speciális frissítési folyamatot a lehető legegyszerűbbre tervezték: a vásárlónak a sztenderd Windows Frissítési Folyamatot kell követnie. Amint ezzel megvan, a vásárló ellátogat a www.acer.com/windows8upgrade oldalra, ahonnan egy hivatkozás vezet a visszatérítési igény benyújtásának oldalára.
Itt a vásárló arra vonatkozó kérdéseket kap, hogy bizonyítsa, hogy végigment a Microsoft Frissítési Programon, illetve azonosítania kell termékét. Amint ez rendben van, és a vásárló megfelel a feltételeknek, az Acer vissza fogja téríteni az online Microsoft Frissítési Folyamat költségét. A promóció azokra az Acer Ultrabook™ modellekre vonatkozik, melyeket 2012. június 2. és 2013. január 31. között vásároltak. A részvételi feltételek megtalálhatók a www.acer.com/windows8upgrade címen.

Részvételi feltételek:

Időkeret

  • Azon Acer vásárlók, akik élni szeretnének a frissítési ajánlattal, be kell nyújtaniuk visszatérítési kérvényüket a jelentkezési időszak alatt, amely a Windows 8 általános elérhetőségének dátumától 2013. március 15-ig tart.

Résztvevő termékek

  • ULTRABOOK PROMÓCIÓ: Acer Aspire S3, Acer Aspire S5, Acer Aspire M3 és Acer Aspire M5
  • ALAP MICROSOFT PROMÓCIÓ - Bármilyen megfelelő Acer PC Windows 7 Home Basic, Home Premium, Professional, vagy Ultimate operációs rendszerrel.

A megfelelő Acer modellek listája megtalálható a http://www.acer.hu/ac/hu/HU/content/windows-upgrade-offer címen.

Milyen dokumentumokra van szükség?

  • Kapcsolati adatok: név, cím, email cím, telefonszám, banki adatok *
  • Eszköz sorozatszáma
  • Microsoft email a Windows 8 frissítés igazolásáról

Mennyi ideig tart?

  • 6-8 hét, mire a frissítési visszatérítés megérkezik.

Megjegyzés - A vásárlók csak a számítógépükön előtelepített Microsoft Windows 7 eredeti nyelvén igényelhetik a frissítést.

*A banki adatok a visszatérítés utalásához szükségesek.