powered by www.bluechip.hu

Razer Chroma család

2014 végétől minden Razeresnek elérhető lesz

by Blake Dashed
2014. September 01. 20:19
Címkék: chroma, razer,
A játékok típusától és stílusától függetlenül a játékos eszköze nem csupán személyes kérés, de annak egyéniségét is kifejezi. Az új Chroma a Razer-től nem csupán egy színes, villogó billentyűzet, hanem egy határtalanul személyre szabható eszköz, ami nem csak külsőre mutat jól, de magára a játékra is kihat tervezésének köszönhetően.
A teljes pack három részből tevődik össze. Áll egy billentyűzetből, ami a Blackwidow nevet kapta, amihez tartozik egy egér Deathadder néven és, hogy ne csak a kezünket kényeztessük a családba tartozik egy fejhallgató, az új Kraken 7.1 is.

Razer BlackWidow Chroma


Razer BlackWidow billentyűzet 2010-ben jelent meg először és nagyon gyorsan a legkedveltebb és legtöbbet eladott játékos billentyűzetté vált, így közkedvelt eszközévé vált az eSport atlétáknak. Négy évvel később a Razer™ Mechanical Switch-nek köszönhetően új erőt kapott a Razer BlackWidow és az alapoktól újra építve lett megalkotva a kimondottan játékra.
A Razer BlackWidow Chroma ezen alapszik és a szinte minden színt képes megadni billentyűzetünknek, hogy méginkább személyre lehessen szabni és akármilyen fényviszony mellett kényelmesen lehessen játszani. 

Razer DeathAdder Chroma 



Az eSport atléták közkedvelt egere és a Razer DeathAdder egy világszinten közismert és elfogadott játékos egér a legjobbaknak. Ergonomikus kialakításának, gyors válaszidejének és masszív vázának köszönhetően minden játékos képes vele kihozni magából a legtöbbet. 

Razer Kraken 7.1 Chroma 

Ez a fejhallgató megadja a teljes 7.1 surround hangzást, a kényelmét pedig a jól ismert Razer Kraken Pro-tól kapta. Több híres játékos tesztelte az eszközt és így lett kialakítva ez a forma. A Razer szoftverének köszönhetően pedig teljes mértékben lehet konfigurálni a teljes 360 fokos térhangzás minden paraméterét, illetve, hogy milyen színben világítson. 



A Razer Chroma eszközökhöz az SDK hamarosan elérhetővé válik, így még inkább testreszabhatóvá válnak az eszközök, akár adott játékra is. Gondoljunk csak bele, hogy milyen hasznos tud lenni, ha külön villanó ledet kapunk, amennyiben egy társunkat lelőtték vagy épp a bázisunkat támadják. Ugyan így lehetőség lehet arra is, hogy a fejhallgatónál a “játékban vagyok”, “most beszélhetsz, mert szünet van” és a “kritikus állapot, levegőt se vegyél a szobában” színeket valós időben tudja kommunikálni.


A Razer Magyarország Facebook oldalát pedig itt találod, ahol friss hírek, akciók várnak.