powered by www.bluechip.hu

Tamron fotópályázat - Közel és Távol - Eredményhirdetés

Nagy öröm számunkra, hogy a fotópályázat szép számban mozgósította a hazai hobbi és profi fotósok táborát.

by Szabina
2014. September 05. 11:39
Címkék: tamron,

Nagy öröm számunkra, hogy a fotópályázat szép számban mozgósította a hazai hobbi és profi fotósok táborát.

A pályázati kiírást, tulajdonképpen - a közösség észrevételeinek hatására - már a kezdet kezdetén egyszerűsítettük, de jó látni, hogy sokan, mégis az eredeti koncepció szerint dolgoztak.

Célunk a 16 -300mm f/3.5-6.3 Di II VC PZD MACRO Zoom-objektív népszerűsítése volt és bízunk benne, hogy továbbra is terjed a jó hír, mely szerint létezik olyan utazó objektív, ami képes átfogni a nagylátószög illetve a tele-fotó tartományt.

Sok kedves és jó gondolatú kép érkezett. Egyik-másik igazán megmosolyogtatóra sikerült, de jó volt látni, hogy volt olyan is, aki a vezérgondolat társadalmi jelenőségét és vetületét mutatta meg.

Mivel mindenki nem nyerhetett, de sok, a szívünknek oly kedves kép nem juthatott az élmezőnybe, úgy döntöttünk, hogy minden pályázót megillet egy kupon, amivel az év végéig, 10% kedvezménnyel vásárolhat bármilyen Tamron terméket. Reméljük, hogy nagy örömet szerez a nyertes számára a nyeremény-objektív jövőbeni használata és a többi pályázó is közelebb kerülhet, részvétele által, egy akár régóta dédelgetett álmához, egy újabb Tamron objektív megszerzéséhez. (A kupont az eredményhirdetés alján, jobb egér gomb megnyomásával, mentés másként paranccsal tudod letölteni és a pályázaton indított fotó igazolásával érvényes a Tripontban vagy a Bluechip üzletekben.)

Íme, a nyertes fotók:

1.       1. Helyezett – Nyereménye 1 db 16 -300mm f/3.5-6.3 Di II VC PZD MACRO Zoom-objektív 


1.       2.  Helyezett – Nyereménye 30 000 Ft értékű Tamron vásárlási utalvány 


1.       3. Helyezett – Nyereménye 15 000 Ft értékű Tamron vásárlási utalvány 



A közösségi fórumon hirdetett pályázat jellege sok kritikát kapott. Be kell látnunk, hogy ezeket a visszajelzéseket egy majdani pályázat indításakor figyelembe kell vennünk. Azonban beleásva magunkat egy kicsit ezeknek a pályázati hatásoknak a lelkivilágába, arra a végkövetkeztetésre jutottunk, hogy két csoportja van a „like-vadász” versenyeknek. Az egyik, ahol nincs kritika, ezeknél jellemzően valami kis értékű nyereményért folyik a verseny. A másik típus, ahol nagyon sok a kritika, talán részben azért, mert egy nagy értékű nyeremény a cél, amit a pályázók mindegyike szeretne megnyerni. A Tamron fotópályázata minden bizonnyal az utóbbi kategória „áldozata”. Mégis, mint ahogy a legtöbb verseny esetében, itt is kellett a győzelemhez: tehetség, teljesítmény és szerencse. 

A kupon:



A nyereményeket a Tripont üzletben tudják átvenni!

Tripont - 1133 Budapest, Reitter Ferenc utca 132/J 

A kuponokat a Tripontban vagy a Bluechip üzletben lehet beváltani:

Bluechip - 1133 Budapest, Váci út 102. 


Gratulálunk minden kedves Nyertesnek és Pályázónak! 


Tamron Magyarország Csapata