powered by www.bluechip.hu

Megérkezett a Stream S06 hordozható merevlemez a Silicon Powertől

Stream S06 3,5”-os hordozható merevlemez

by Szabina
2014. September 09. 12:10

A világ vezető memória tárolási megoldásait kínáló Silicon Power bemutatja a legújabb fejlesztését, a Stream S06 USB3 hordozható merevlemezt. A végtelen kreativitásáról is jól ismert Silicon Power mindig meghökkentően egyedi és lenyűgöző termékeket tervez. Ezúttal a Stream S06-os 3,5”-os hordozható merevlemezt, ami ötvözi a nagy kapacitást, a könnyű kézi hordozhatóságot és a modern design-t, megteremtve ezzel a hármas kombinációval a végtelen lehetőségeket a felhasználók számára.


Az új eszköz a felhasználók számára kompromisszumok nélküli kiváló memóriatárolási megoldást jelent. Az elegáns megjelenés alkalmassá teszi arra, hogy bárki, akár a legmagasabb üzleti körökben is, használja tárgyalások, meetingek és utazások során. A zavarba ejtően stílusos megjelenés elképesztően magas kapacitást rejt magában. Segítségével 4TB-nyi memóriát szállíthatunk a mai kor legbiztonságosabb előírásainak is könnyedén megfelelve.

Stream S06 4TB-os verziója alkalmas 1.952 millió nagy felbontású digitális fotó, 976 000 zeneszám vagy 1,760 órányi Full-HD videó tárolására. Mindezt természetesen a már jól ismert SuperSpeed USB 3.0 átviteli interface-szel és 5Gbps írási és olvasási sebességgel. Jelenleg háromféle méretben elérhető a Stream S06 USB 3.0: 2TB, 3TB és 4TB. 



Itt azonnal beszerezheted!

További információért, látogasson el a Silicon Power honlapjára: www.silicon-power.com