powered by www.bluechip.hu

GoPro Hero4 Silver és Black érkezik!

A GoPro bejelentette legújabb kamerái, a Hero4 Black és Silver Edition érkezését.

by Szabina
2014. September 30. 15:02
Címkék: , gopro

GoPro Hero 4

A GoPro bejelentette legújabb kameráit, a Hero4 Black és Silver Edition, illetve egy kedvezőbb árfekvésü Hero modell érkezik.

Megújultak a funkciók is, így állítható az expozíció éjszakai felvételnél, az új Superview módnak köszönhetően még nagyobb látószögben rögzíthetünk, a HiLight funkciónak köszönhetően felvétel közben megjelölhetjük a fontosabb snitteket, a Protune-nak köszönhetően pedig egy időben tudunk videózni, és képeket készíteni adott időközönként.

A Hero4 Black Edition végre ténylegesen is használható 4K módban, 30 kép/mp felvétel mellett, 2.7K mellett 50 kép/mp, míg fullHD felbontáson 120 kép/mp lassított felvételre is képes. További újdonsága még a gépnek, hogy a wifi mellett bluetooth csatlakozásra is lehetőség nyílik, illetve már egy időben képes álló és mozgóképek felvételére, akár 5mp-es időzítéssel. Az új 12MP-es szenzor részletgazdagabb képeket, és jobb dinamikaátfogást ígér, az új superview móddal pedig minden eddiginél szélesebb látószögben használható a kamera.

A Hero4 Silver Edition nagyjából az előző csúcsmodell jellemzőit kapta meg, ami ezúttal egy érintőkijelzővel, és a Black Edition-ből megismert új beállítási lehetőségekkel bővült, természetesen az új 12MP-es szenzorra építve.

Az új Hero az igazi GoPro élményt nyújtja kedvezőbb áron, természetesen itt is kapunk fullHD-t 30 kép/mp sebességgel és 720p felvételt is 60 kép/mp sebességgel, ráadásul kevesebb fényben sem kell aggódnunk, a kamera automatikusan alkalmazkodik a megvilágítási körülményekhez.




További infók, itt.