powered by www.bluechip.hu

A ház ami még a sárkányt is megüli

A következő cikkünkben az InWin: Dragon Rider házat vesszünk górcső alá.

by Morzan
2014. October 23. 14:44
Címkék:
Tudni illik, hogy az InWin gyengéje az olyan házak tervezése amelyekkel elállíthatják a vevőik lélegzetét. Nem éppen hétköznapiak, ahogy a most következő Dragon Rider házuk sem.
Az InWin Dragon Rider két színben érhető el - feketében és fehérben. Mint ahogy az alábbi képeken látszik is, elég termetes "torony" -ról beszélhetünk. Ennek köszönhetően a belső része is elég nagy és minden elfér benne, ami csak kell. Az előlapi kivezetések fönt kaptak helyet, méghozzá 2db USB 2.0, 2db USB 3.0, 2db eSATA, FireWire, és Jack Audio konnektorok képében. A beltérben is szinte teljesen fehér In Win Dragon Rider White ATX, E-ATX, mATX alaplapokat fogad, maximum 8 PCI magasságig. A tápegység alul kapott helyet, alatta porszűrős légbeszívóval. 5.25”-os egységből öt, 3.5”-os külső panelből pedig egy használható. Merevlemezből és SSD-ből összesen hatot pakolhatunk a gépbe, azonban van egy dedikáltan 2.5”-os (SSD) hely is. 


 

Hűtés szempontjából már gyárilag is igen jól felszerelték az In Win Dragon Rider White -ot, egy 120mm-es ventilátor tolja be a levegőt, míg a bal oldali 220mm-es légkeverő nem csak a friss fuvallatokról, hanem a kék világításról is gondoskodik. További szellőztetők jobb oldalt, hátul és fölül laknak, egyaránt 120mm-es kivitelben. Opcionálisan további 7 coolert építhetünk be, hatot az oldallapi 220-as egység helyére, egyet pedig a fedélbe.
Az InWin házait hamarosan akár meg is veheted a Bluechip -nél, tehát kövesd csatornáinkat a legfrissebb információkért.