powered by www.bluechip.hu

NotePal Ergostand – Nem csak az ergonómiáért

by Zulu
2012. October 29. 16:32
Címkék: cooler master

ergo.jpg

A Cooler Master NotePal notebookhűtők az elmúlt években bebizonyították, hogy helyük van a notebookok alatt. A notebookok teljesítménye egyre nő és bár a notebook gyártók nagy energiákat fordítanak a hűtés megoldására, ezek nem mindig elegendőek. Az extra hűtéssel a notebook élettartamát is meghosszabbíthatjuk, hiszen állandóan optimálisan tartható a hőmérséklete.

ergo3.jpg

Ezek mellet a notebookhűtők használatával elkerülhető a fáradságos irodai munka mellékhatása, a nyak a hát és a csuklófájdalom is, hiszen a notebookot megdöntve, optimális szögbe helyezik a kijelzőt. Az Ergostand (R9-NBC-4UAK-GP) perforált felülete és 140mm-es ventilátora nagy teljesítménnyel hűti a notebookot.

ergo4.jpg

A notebook 5 különböző szögben állítható, így minden felhasználó megtalálhatja a neki legkényelmesebb pozíciót. A felső felületén csúszásgátlós gumi tartók kaptak helyet, amelyek biztosítják a notebook stabil rögzítését. Az ErgoStand-en 4 USB port is helyet kapott, így az USB csatlakozók száma is megnövekedhet, a kábelek elhelyezéséről pedig átgondolt tervezés gondoskodik.

ergo2.jpg

A legtöbb felhasználónak a notebookja az életének egy nagyon fontos eleme, így nem engedhető meg, hogy idő előtt meghibásodjon. Az egészség pedig a legfontosabb. Az ErgoStand használatával pedig könnyedén elkerülhető a hát és nyakfájdalom, amelyek a legtöbb irodai munkát végző embernél előbb vagy utóbb előfordulnak.