powered by www.bluechip.hu

Razer Forge TV - nappalink új jövevénye

A Razer már a nappalinkba is beköltözött.

by Morzan
2015. January 22. 08:36
Címkék: razer, android
Az idei CES alkalmával a Razer számos újdonsággal készült, köztük bemutatta a Razer Forge TV-t.
A Razer -től egy olyan konzolt kaptunk, amely lehetővé teszi, hogy kedvenc androidos játékainkat akár a nappalinkból élvezhessük. A Forge TV -re keresztelt kis konzol 100$ -os bevezető áron érhető majd el. 16 GB -os belső tárhellyel rendelkezik, továbbá az egész szerkezetet egy 4 magos processzor hajtja meg amelyhez egy grafikus kártya is társul. A játékokat a külön ehhez az eszközhöz gyártott gamepaddel vagy egér-billentyűzet kombinációval is irányíthatjuk, vagy választhatjuk a cég egyik korábbi termékét is.



A Sevral névre keresztelt gamepadet vezeték nélküli móddal is felszerelték, amikor is nem az 1,5 m -es kábellel szórakozunk, hanem az USB 3.0 aktiválódik. A dupla analógos kialakítás mellett kapott néhány extra gombot is, az Android navigáció megkönnyítése érdekében. Önállóan 80 dollárért, a konzollal együtt 150-ért juthatunk hozzá.




A billentyűzet + egér kombinációt kedvelőknek pedig a Razer kifejlesztette a Turretet, amellyel akár az ölünkből is vezérelhetjük a konzolt. Mindezt a Razer még megspékelte az egészet egy külön szolgáltatással, amely a Cortex Stream névre hallgat. Ez egy amolyan közvetítő lehetőség, mint a PlayStation Remote Play.A szolgáltatás ingyenesen elérhető a Forge TV megvásárlásával, de külön is hozzájuthatunk, ám ekkor 40 dollárt kell letennünk az asztalra.