powered by www.bluechip.hu

Egy évig ingyenes lesz a Windows 10

Többé kevésbé majdnem mindenkinek.

by Morzan
2015. January 30. 17:19
Címkék: microsoft
Sokan remélték, hogy a Microsoft a Windows 10 -et ingyenes formába önti majd a felhasználók számára. Most ez megvalósulni látszik.
Azon felhasználók részére, akik Windows 7, Windows 8 vagy Windows 8.1 -et használnak ingyenes lesz a Windows 10, amely egy frissítés formájában fog érkezni. Ez az ajánlat a megjelenést követően egy évig fog élni. Tehát a Microsoft célja ezzel az, hogy a lehető leggyorsabban vigye át az új felületre a felhasználókat. Akik az adott évben Windows 10 -re váltanak, a további javításokat és frissítéseket is ingyen tölthetik majd le.



A Windows Insider Program -ban már több mint 1.7 millió felhasználó tesztel és folyamatosan jelenti a hibákat a Microsoft felé. Mondhatni, hogy az új rendszer egyik legnagyobb újítása a fentebb említett program. Integrált funkcióként jön a Cortana, amely ezzel táblákon, asztali PC-ken és az Xbox konzolokon is elérhető lesz, februártól kezdve a okostelefonokon és táblákon is megjelenik az új szoftver. A Spartan webböngésző szintén a rendszer részeként érkezik majd, mint ahogy bizonyos univerzális Office alkalmazások is a csomag részeivé válnak

Január 26-tól a Technical Preview újabb változata lesz elérhető a program regisztrált tagjainak, ebben további funkciókat vehetünk majd közelebbről szemügyre.