powered by www.bluechip.hu

Gizmológia: Újratöltve! De nagyon.

IT hírek a nagyvilágból!

by Morzan
2015. February 06. 22:03
Új és leendő olvasóinknak szól eme cikk. (Meglepő nemde?)- ahol is szeretnénk beszámolni jövőbeli terveinkről és tisztázni, hogy pontosan miről is szól a Gizmológia.
A Bluechip által üzemeltetett Gizmológia oldal most egy új és minden eddiginél nagyobb lendületet vesz. Rengeteg mindent átdolgoztunk/fejlesztettünk az oldalon, amely még jelenleg nem észlelhető, de a háttérben már javában folynak a munkálatok. Ez egy mérföld kő nekünk is és nektek is!



Elsődleges szempont volt, hogy emeljük a tartalmak mennyiségét. - na de nem a minőség rovására! Új kategóriákat hoztunk létre és régieket dolgoztunk át. Célunk az, hogy a Gizmológia oldalon minden újdonságot megtalálj, amivel naprakész lehetsz a különféle technológiák terén. Legyen szó Mobilokról, PC- kről, Konzolokról vagy Játékszoftverekről - itt mindent megtalálsz első kézből.  Teszteljük a legújabb eszközöket amellyel elősegítjük a vásárlás előtti nehéz döntéseket. Nem csak a nyers információt tálaljuk, hanem érvelünk is, összehasonlítunk más eszközökkel! Számunkra fontos, hogy Te az igényeidnek megfelelő eszközt vidd haza tőlünk.

Tervezett változtatások (folyamatban):
  • Cikkek számainak triplázása
  • Tesztek számainak duplázása
  • Menük/ kategóriák bővítése és átdolgozása
  • Az oldal grafikai fejlesztése

Most pedig három kérdést tennénk fel, amelyre szeretnénk ha kommentben válaszolnál:
  1. Milyen témájú cikkeket olvasnál szívesen az oldalon?
  2. Milyen grafikai változtatásokat eszközölnél?
  3. Milyen eszközökről olvasnál tesztet szívesen?
A kérdések megválaszolásával nagyban segíted munkánkat! Köszönjük, hogy ma is velünk voltál!