powered by www.bluechip.hu

Spec Ops: The Line magyar feliratos Launch trailer

by Zulu
2012. October 29. 16:32
Címkék: játék

spec ops banner.png

Hat hónapja egy katasztrofális homokvihar eltörölte Dubait a Föld felszínéről. Több ezer helyi civil, és a mentésükre küldött amerikai katona vesztette életét. Dubai ma a világ legpazarabb, homokfedett romvárosa.

Most egy rádiójel kezdett el sugározni a városból, és egy Delta Force csapatot küldenek Dubaiba, hogy behatoljon, és megtalálja a jel forrását. A küldetésük egyszerű: keressék meg a túlélőket, és
hagyják el a várost. Amit találnak egy város az erőszak markában, melyért ádáz küzdelem folyik. Küldetésük sikeréhez meg kell találniuk az embert, aki az őrület epicentrumában áll - a titokzatos John Konrad ezredest.

A Spec Ops: The Line-ban a játékosok Walker százados Delta Forceos egyenruhájába bújva egy szívszaggató küldetésen vesznek részt, melynek célja az amerikai hadsereg elátkozott 33. gyalogososztagának megmentése. A mély történetmesélés és a lenyűgöző akció túlmutat az egyszerű jó-rossz konfliktusokon.

• FUBAR PACK DLC az első nap leszállított mennyiségben, mely különféle többjátékos extrákat ad (dupla tapasztalati pont az első héten, AK-47-es az első szinttől, klán kiegészítő csomag, a tiszti kaszt elérhető az első szinttől.)

• A milliárdosok játszótere - romokban. Dubai, ahogy még soha nem láttuk - a világ legpazarabb és legkülönlegesebb háborús övezeteként.

• Egy katonai mentőküldetés... vagy mégsem? A küldetés, amely egy sima mentőakcióként indul, gyorsan rosszra fordul, majd a túlélésért folytatott küzdelemmé válik. Ki is, akit meg kell menteni?

• Használj fedezékeket, és vezesd embereidet! Használd Dubait és környékét fedezékként, búvóhelyként, vagy hogy ellenségeid hátába kerülj. Éld túl a küldetést csapattársaid segítségével:
utasítsd őket támadásra, gyógyításra, gránátok eldobására vagy az ellenség oldalba támadására.

• Használd a homokot fegyverként! Lőj ki ablakokat, ajtókat, falakat és zúdítsd a mögötte megbúvó homokot lavinaként ellenségeidre.

• Testre szabható, osztály-alapú többjátékos módok

Megjelenés június 29-én!