powered by www.bluechip.hu

Bluechip Gépösszeszerelési Bajnokság a PlayIT Shown!

Regisztrálj már most a Gamer nyereményekért!

by Szabina
2015. April 03. 11:19
Címkék: playit, bluechip,

Örömmel adjuk hírül, hogy a tavalyi nagy sikerre és érdeklődésre való tekintettel, mostantól még több csapat kap esélyt, hogy kiderüljön kik a legprecízebbek és a leggyorsabbak, ha egy komoly gép összeszereléséről van szó. Többfordulós gép-összeszerelési verseny a Bluechip standján a PlayIT Show-n!

Regisztrálj most! Időpont: 2015. április 25. PlayIT – Syma Csarnok

ITT TUDSZ REGISZTRÁLNI!

A nap folyamán 5 fordulóban mérhetik össze erejüket a jelentkező csapatok, óránként, 12 órától 16 óráig. Minden fordulóban 5 csapat kap lehetőséget, hogy megmérkőzzön egymással és az egyes fordulók győztes csapatai helyet kapnak a 17:00 órakor kezdődő DÖNTŐBEN, a főnyereményekért!

A bajnokságra 2 fős csapatok jelentkezését várjuk. Egy személy kizárólag egy csapatba és egy fordulóba regisztrálhat (egy e-mail címmel egy regisztrációt fogadunk el). Jó hír, hogy tartalék csapatba is lehet jelentkezni, ha már beteltek a szabad helyek az egyes fordulókban. A Tartalék I. és II. csapat akkor kap esélyt, ha a helyszínen valamelyik csapat nem jelent meg vagy valamilyen szabálytalanságot talál a versenybíró.

Fontos, hogy tartsátok tiszteletben a szabályokat! A verseny szervezője fenntartja a jogot arra, hogy kizárja azt a csapatot a versenyből, amelynek bármely tagjáról kiderül, hogy más-más e-mail címmel több fordulóra is regisztrált, és helyükre Tartalék csapatot állítson!

A versenyből a csapatot ki kell zárni, ha:
- a csapat korábban kezdi el a feladatot,
- a csapat sportszerűtlenségét állapítja meg a versenybíró (a csapat egyik vagy mindkét tagja már versenyzett egy korábbi fordulóban és más e-mail címmel regisztrált egy későbbi fordulóra is),
- a csapat valamely tagja akadályozza más csapat versenyzőjét, továbbá
- a versenybíró az ellenőrzöttől vagy az engedélyezettől eltérő felszerelés használatát állapítja meg.

Az elbírálásnál döntő, hogy a gép alkatrészei a megfelelő helyre legyenek beszerelve, a csavarok stabilan tartsák a különböző egységeket, a vezetékek a megfelelő csatlakozókba helyesen legyenek bekötve. A gépek összeszereléséhez használt alkatrészek és eszközök nem működő darabok, de beszerelhetőségi szempontból hibátlan darabok. Ha mégis bármi olyat tapasztaltok, ami nehezíti az összeszerelést és ennek az alkatrész használt minősége okán, azonnal jelezd a versenybírónak, figyelembe fogja venni a hibát az értékelésnél!

A verseny időre megy, de az összeszerelés minősége a döntő. Pontlevonás jár az esetlegesen rosszul vagy rossz helyre beszerelt, nem pontosan csatlakoztatott egységek miatt. Minden egyes rosszul beszerelt komponens után 5 másodperc levonás jár!

Néhány hasznos tanács:
1. Ami nem akar illeszkedni, azt ne is erőltessétek!
2. Mindennek van saját helye!
3. Értelmezzétek az egységeket, nézzétek meg mi hova kerül, rakjátok sorrendbe őket és szépen minden a helyére kerül.
4. Szortírozzátok a csavarokat!
5. Az alaplapot csak akkor csavarozd be elsőre, ha a procihűtőnek nincs alulra csavarozandó része!
6. Úgy kössétek össze, rögzítsétek a kábeleket, hogy a köteg a gépben található ventillátoroktól minél távolabb kerüljön – a gép felfordításakor se lóghasson bele.
7. Ne felejtsetek csavart vagy egyéb felesleges alkatrészt a számítógépházban.

Nyomás alatt is jól teljesítesz? Regisztrálj és biztosítsd helyed a FANTASZTIKUS GAMER NYEREMÉNYEKÉRT!