powered by www.bluechip.hu

thl 4000 és T6 Pro

Nagy aksi, nagy élvezet!

by Morzan
2015. April 19. 16:42
Címkék: pro, , wayteq, 4000, és, t6
A Kínában nagyon széles körben ismert, feltörekvő gyártó több éves, komoly múltra tekint vissza az okostelefonok gyártása terén. Kínában a gyártó 8-10 disztribútoron keresztül teríti a piacot, de 2012 szeptemberében egyszerre nyitott meg 300 saját üzletet Kína 30 tartományában. Európában is ismert gyártó lett a Thl. Egyedi koncepciójú készülékei és olcsó árai miatt igen népszerű szerte a világban.
Most két új készüléket láthatunk a Thl -től. Név szerint a thl 4000 -et és T6 Pro -t.

A THL 4000 egy igen figyelemre méltó, 4.000 mAh-ás cserélhető akkumulátort tudhat magáénak. Ezzel akár több napos használati időt is biztosíthat. A mai okostelefonok magas energiaigénye hívta életre a kategóriában kimagasló akkumulátor-teljesítményt. Ez a rugalmasság igazi munkaeszközzé teszi a készüléket – nem kell állandóan tölteni az akkumulátort. Aki egy hosszú üzemidejű, teljes funkciós okostelefont szeretne nagyon versenyképes áron, megtalálta. A THL 4000 fedélzetén a tajvani MTK legújabb, négymagos 6582M rendszerchipje teljesít szolgálatot, magonként 1,3 GHz-re skálázva. Az MTK chipek előnye a gyors, hatékony működés és az alacsony energiaigény. A grafikai megjelenítést egy jól bevált, MALI-400MP látja el. A rendszermemória 1 GB, a tárhely pedig 8 GB. A kijelző IPS technológiája nagy betekintési szöget és fényerőt biztosít. A zenei teljesítménye is kiemelkedő: a THL 4000 gyárilag támogatja az APE és FLAC zenei formátumokat, beépített, 5 sávos hangszín-szabályzóval is rendelkezik. Az FM rádió műsora rögzíthető és ki is hangosítható a hangszóróra.



A Thl T6Pro fedélzetén a tajvani MTK legújabb, nyolcmagos 6592M rendszerchipje teljesít szolgálatot, magonként 1,4 GHz-re skálázva. Az MTK chipek előnye a gyors, hatékony működés és az alacsony energiaigény. A grafikai megjelenítést egy jól bevált, MALI-450 MP4 látja el. A rendszermemória 1 GB, a tárhely pedig 8 GB. A kijelző HD IPS technológiája nagy betekintési szöget és nagy fényerőt biztosít. A THL T6Pro két SIM foglalattal rendelkezik, így egy időben két SIM kártyát tud kezelni. Android 4.4 KitKat rendszerrel érkezik, és a rendszer újdonságait is felvonultatja.