powered by www.bluechip.hu

Nintendo 3DS XL még nagyobb a szemüveg nélküli 3D élmény

by Zulu
2012. October 29. 16:32
Címkék: nintendo

\"SPR_HW_Box_SB_UKV_PS.jpg\"

A mai napon a Nintendo bejelentette a Nintendo 3DS új változatának megjelenését. A Nintendo 3DS XL 90%-al nagyobb kijelzővel rendelkezik, mint elődje. Július 28-ai megjelenésével az új gép még nagyobb szórakozást ígér a fantasztikus játékkínálattal együtt, akár menet közben.

Nintendo 3DS XL frissített formájában szürke-fekete, piros-fekete és kék-fekete színben lesz kapható. Az új gép akkumulátor élettartama felülmúlja elődjét a Nintendo 3DS konzolt és a mellécsomagolt 4 GB SD kártyának köszönhetően az új gép tulajdonosai még több tartalmat tárolhatnak majd. 

\"SPR_HW_Box_RB_UKV_PS.jpg\"

A nagyobb kijelző ellenére a Nintendo elsődleges célja volt, hogy az új gép ára megfizethető legyen. Emiatt, és azért mert számos Nintendo rajongó már eleve rendelkezik valamilyen Nintendo kézi konzollal, az új gépcsomag nem fogja az AC töltőt tartalmazni. Nintendo 3DS XL együtt kerül a boltok polcaira a New Art Academy, az Art Academy sorozat új részével július 28-án.

\"SPR_HW_Box_SB_UKV_PS.jpg\"

A Nintendo 3DS XL nagyobb kijelzője még nagyobb teret ad majd a kreativitásnak miközben a rajzleckéket is vehetünk professzionális rajz-, és festési technikák elsajátítva.