powered by www.bluechip.hu

Új Sony kompakt fényképezőgép - RX100

by Zulu
2012. October 29. 16:32
Címkék: sony, fényképezőgép

RX100 lifestyle.jpg

Zsebre szabott profizmus a Sonytól - DSLR élmény egy kompakt gépben

Már kapható a boltokban a Sony legújabb, haladó fotósoknak készült kamerája. Az RX100-as fényképező amellett, hogy kiváló képminőséggel dolgozik, karcsú és könnyed kialakítása miatt akár zsebben is elfér. Megnövelt üzemidejének és USB töltőjének köszönhetően ideális társ utazáshoz, kikapcsolódáshoz.

RX100_front right.jpg

A karcsú kialakítás és könnyűség miatt akár zsebben is hordható fényképezőgép 20.2 effektív megapixeles felbontású képek és HD videók készítésére alkalmas, 3 colos LCD kijelzője pedig a White Magic technológia eredményeként közvetlen fény esetén is jól olvasható. A BIONZ képfeldolgozó processzor a gép érzékenységét ISO 125-6400 tartományra terjeszti ki, így kevés fényben is jó minőségű képet készít, míg a a vázba épített SteadyShot rázkódáscsökkentés technológia hosszabb exponálási idő esetén is éles képet biztosít.

RX100_1.jpg

Az egyéni gomboknak köszönhetően a gyakorlott fotósok könnyedén személyre szabhatják a fényképezőt, így a gyakran használt funkciók egy gombnyomással elérhetővé válnak. Az RX100-as a kevésbé tapasztalt fotósokat intelligens funkciókkal segíti a jobb képek készítésében.