powered by www.bluechip.hu

Az MSI feloldja az N680GTX Lightning-ot

by Zulu
2012. October 29. 16:33
Címkék: msi, nvidia

n680gtx lightning pr header.jpg

Feloldott Digitális Erő - ez első igazi tuning GTX 680
A vezető alaplap és grafikus kártya gyártó MSI bejelenti a grafikus kártya világ új királyát, az NVIDIA GeForce GTX 680 GPU-val szerelt MSI N680GTX Lightning kártyát. A saját Feloldott Digitális Erő (Unlocked Digital Power) architektúrát hasznosítva az N680GTX Lightning extra módosítások nélkül szabadítja fel a kártya teljesítményét teljes egészében. Az innovatív, szabadalmaztatott GPU Reactor tápegység a hátlapon csökkenti a tápegység zaját és tuning közbeni stabilitást biztosít.

Az N680GTX Lightning hűtéséért a portalanító technológiával rendelkező Twin Frozr IV hűtési megoldás a felelős, kettős hőmérséklet-vezérelt ventillátor beállítással és hőelvezetőcsővel. A referencia kártyával összehasonlítva a hőmérséklet 16°C-al, a zaj pedig 6.7dB-el csökkent, ezáltal is biztosítva az optimális egyensúlyt a hő- és hangszigetelés között. Az MSI N680GTX Lightning Military Class III alkatrészekből épült, melyek egy független laboratórium által szigorúan tesztelt szélsőséges körülmények között - akár túlhajtás közben is - stabilan működő alkatrészeket jelentenek. A 3x3 OC Kit egy kifejezetten tuningosoknak szánt eszköz a tökéletes grafikus kártya állapot felügyeletéhez. Mint a grafikus kártyák új zászlóshajója, az N680GTX Lightning fejlett szabadalmaztatott megoldással rendelkezve páratlan teljesítményt nyújt, tökéletes hűtéssel rendelkezik és kiváló anyagokból tevődik össze, így akár a legszélsőségesebb tuningosok igényeit is kielégíti.

n680gtx lightning pr2.jpg

Unlocked Digital Power - a kulcs
Unlocked Digital Power (Feloldott Digitális Erő) architektúra, amely eredetileg a HD 7970 Lightningot repítette új magasságokba, számos tuning rekordot megdöntve, ezennel teljes erővel tér vissza az MSI új N680GTX Lightning kártyáján, feloldott BIOS-szal, Digitális PWM-mel és feljavított tápegység tervezéssel. A Feloldott BIOS a grafikus kártya védelem egyérintéses feloldása, felszabadítva a kártya teljes teljesítményét bárminemű módosítás nélkül. A Digitális PWM sokkal precízebb és stabiliabb feszültséget jelent, mint a hagyományos analóg jel. A gyorsabb válaszidő teszi lehetővé a feszültség gyors és pontos beállítását tuning során. A továbbfejlesztett tápellátás dupla feszültséget jelent a referencia laphoz képest, óriási lökést biztosítva a tuning értékeknek. Az úttörő GPU Reactor egy szabadamaztatott tápegység a hátlapon, különösen nagy teljesítményt bitosít a GPU-nak, csökkentve a zajt és biztosítva a tuning közbeni tápegység stabilitását. Az N680GTX Lightning, Feloldott Digitális Erő architektúra alapon tökéletes eszköz minden játékosnak és tuning rekordokat felállítani igyekvő megszállottnak is.

n680gtx lightning pr3.jpg

Twin Frozr IV, a tökéletes egyensúly
Az N680GTX Lightning a legújabb MSI Twin Frozr IV hűtési megoldással van szerelve, MSI exkluzív Portalanító Technológiával, ami minden indításkor 30 másodpercig ellenkező irányba pörgeti fel a ventillátort ezzel biztosítva a a por eltávolítását a hűtési rendszerről is az optimális hűtési teljesítméyn érdekében. Az MSI Propeller Blade technológia, amely 20%-kal több levegő áramlást biztosít mint egy hagyományos ventilátor, jelen esetben két nagy 10cm-es hőmérséklet vezérelt ventilátor telepítéssel és superpipe (hőelvezetőcső) technológiával, valamit nikkelezett réz alapon teszi lehetővé az N680GTX Lightning kártyának, hogy immár lenyűgöző 16°C-al hidegebb és 3.7dB-el csendesebben működjön a referencia hűtési megoldásnál! Az N680GTX Lightning kettő-az-egyben hűtőbordával nem csak, hogy javítja a memória hűtést is, de egyben erősíti is a szerkezet szilárdságát. A Twin Forzr IV hűtési megoldás biztosítja tökéletes egyensúlyt a hő- és hangszigetelés között!