powered by www.bluechip.hu

Saygus: akár 464 Gbájtnyi tárhely

Egy telefon, kompromisszumuk nélkül.

by Morzan
2015. June 28. 23:14
Címkék: squared
A fejlesztők 15 új exkluzív technológia és funkció egyesítését ígérik egyetlen telefonban, a V SQUARED nevű készülékben. Ezek közé tartozik például a vezeték nélküli streamelés lehetősége, amellyel a telefonon lévő tartalmakat jeleníthetjük meg HDTV-nken, de ott a közel fél terabájtnyi (464 Gbájtnyi, 64 GB + 200-200 GB-nyi microSD) belső tárhely, a Side ujjlenyomat-olvasó technológia, a Cypher Sound zajszűrés vagy például a vízállóság (IPX7).
Továbbá a 21 MP-es, optikai képstabilizátoros, autófókuszos hátoldali kamera gondoskodik a képek, sőt a 4K-s videók készítéséről, de a frontoldali kamera sem kispályás: 13 MP-es. A hangélmény érdekében összeálltak a Harman Kardonnal, s a telefonon tárolt filmeket olyan hanggal nézhetjük, mintha egy szuper moziban ülnénk. De hasonlóan vonzó lehet a napfényben is jól látható, keret nélküli 5”-es képernyő (1080p-s), a 3100 mAh-s cserélhető akkumulátor vagy a vezeték nélküli töltés lehetősége. A munkavégzésről 2,5 GHz-es négymagos Snapdragon 801 processzor gondoskodik, és jelenleg úgy néz ki, hogy 3 GB-nyi RAM-ja lesz a telefonnak, de a Saygus jelezte, hogy ez akár az utolsó pillanatban is változhat. A V SQUARED Android 5.1 Lollipopot futtat majd.

A telefont Kínában fogják gyártani, és ősztől lesz elérhető a nemzetközi piacokon. Az Indiegogón jelenleg 650 dollárért rendelhető meg a telefon.

HVG