powered by www.bluechip.hu

Cooler Master Storm Stryker

A Cooler Master játékos márkája, a CM Storm forgalomba hozza a legújabb full tower házát, am

by Zulu
2012. October 29. 16:33
Címkék: cooler master

CMStorm_Stryker_56909.jpg
A Cooler Master játékos márkája, a CM Storm forgalomba hozza a legújabb full tower házát, amely a nagy népszerűségnek örvendő CM Storm Trooper alapjaira épülő Stryker.

Másodikként mutatkozik be a kimagaslóan erős hordozó fogantyút felvonultató házak között, amely segítségével a játékos a legkifinomultabb konfigurációt is relative könnyen magával viheti. A CM Storm Stryker olyan tulajdonságokat sorakoztat fel, amelyek a játékosok legfontosabb igényeit próbálja kielégíteni, többek között az áttetsző oldalsó panellel, teljes porszűrő arzenállal, ventilátor szabályzóval, külső hot-swap SSD dokkolóval és egy egyedi fejlesztésű moduláris merevlemez kerettel, mindezt stílusos fehér színben.

CMStorm_Stryker_56882.jpg

A játék hevében a komponensek könnyebben melegszenek, így a Stryker lehetőséget ad a játék és használat közbeni beállítások módosítására. A frontpanel tartalmazza a ventilátor és LED szabályzókat, az USB 2.0 és USB 3.0 portokat, valamint az audio csatlakozókat a kényelem érdekében. Ezt megfejelve a Stryker egy külső 2.5” es külső X-dock egységet is kapott, amelybe olyan könnyen helyezhető be egy HDD vagy SSD mint egy DVD lemez az optikai egységbe.

CMStorm_Stryker_56919.jpg

Sokoldalú konfigurációk

A CM Storm Stryker két moduláris HDD keretet tartalmaz, melyek egyenként 4 HDD és egy-egy 120mm-es ventilátor fogadására képesek. Ezek a moduláris egységek elforgathatóak, vagy akár el is távolíthatóak. Ahogy az már Troopernél is volt, teljesen moduláris HDD elhelyezést biztosít, nincs szükség semmilyen módosításra. Ezen kívül a Stryker támogatja a többszörös folyadékhűtés elhelyezését is, valamint lehetővé teszi akár a vertikális folyadékhűtő elhelyezését a HDD keret és panel eltávolításával. A CM Storm Stryker kilenc bővítőkártya hellyel rendelkezik, így támogatja több videókártya elhelyezését, legyen az SLI vagy Crossfire rendszerű, valamint lehetővé teszi akár 14 merevlemez elhelyezését, az alaplap tálca pedig támogatja akár az XL-ATX méretet is. A Stryker egy ideális mobil fegyvertár, amelyben elhelyezhető és hordozható a legmodernebb rendszer és hűtési megoldás is.

CMStorm_Stryker_56892.jpg

Kábel menedzsment és tárolás

Professzionális kábel menedzsment alakítható ki a számtalan kábelkötési és elhelyezési zóna, valamint a kábel menedzsment lyukak és vájatok használatával. A kialakítás és az elhelyezése ezeknek a tereknek átgondolt és hatékony, így a csatlakozások egyszerűen a helyükre juttathatóak. A szerelést megkönnyítendő a legtöbb hardver típus szerszámok nélkül is beépíthető a mellékelt zármechanizmusokkal. A CM Storm Stryker oldallapjai hatalmas fejlődésen mentek keresztül, így megnövelt hely áll rendelkezésre a különböző kábel-elhelyezési ötletek beépítésére. Egy rejtett rekesz is rendelkezésre áll a kisebb értékek tárolására, így semmilyen kár nem érheti őket.