powered by www.bluechip.hu

Az Új GoPRO session 50%-kal kisebb és 40%-kal könnyebb a HERO4-es modellnél

by Szabina
2015. July 10. 14:31
Címkék: hero, gopro,


50%-kal kisebb és 40%-kal könnyebb a HERO4-es modellnél, így még kényelmesebben lehet a testünkre, vagy akár szinte bárhová rögzíteni. Bárhol „otthon érzi magát” a letisztult designjának köszönhetően, a szörfözéstől a hóig, de akár egy baráti találkozón is.

Utolérhetetlen rögzítési lehetőségek:

A HERO4 Session-höz új rögzítők is érkeztek, melyek a korábban bemutatott rögzítőkkel is kompatibilisek, így még több rögzítési lehetőség áll rendelkezésre.
- Low-Profile keret: A Low-Profile kerettel az eddig elérhető legközelebbi pozícióba rögzíthető a kamera a kívánt eszközön
- Standard keret: A Standard keret, mint a neve is mutatja a legáltalánosabb rögzítő, mellyel szinte bármilyen megoldás kivitelezhető.
- Gömbcsuklós rögzítő: A gömbcsuklónak köszönhetően nem kell minden egyes alkalommal megállítani a felvételt, ha módosítanánk a kamera által látott képet. 



Professzionális felvételi minőség
A HERO4 Session videófelvételi minősége kiemelkedő. Jó minőségű, nagy felbontású és éles 1440p30 és 1080p60 méretű felvételekre képes. A 720p100 felvételi módban nagyon látványos lassítások érhetőek el, a képminőség romlása nélkül. 



Fényképezési lehetőségek
A különböző fotókészítési beállításokkal biztosan olyan fotó készül, amelyet kigondol az alkotó. 8 megapixeles fényképek készíthetőek, de lehetőség van 0,5 másodperctől egy perces időközökkel Time lapse felvételekre is, illetve 10 kép/ másodperces sorozatra is. Ha sokoldalú eszközre van szükség a fotózásnál, a HERO4 Session nem fog csalódást okozni.



Hozzáférés a felvételi módokhoz, illetve azok beállításaihoz a GoPro App-al, vagy a Smart Remote-tal.
A HERO4 Session 1080p30 ultranagylátószögű videófelvétele és akár a 8mp-es fotók elkészítése mellett sok más funkció vezérlése is történhet a GoPro App-al, vagy a Smart Remote-tal Az appal és a kioldóval könnyen módosíthatóak a beállítások, mint például a videó mérete, a képkocka sebesség és egyéb más funkciók.



Tartós és vízálló
A HERO4 Session 10 méterig vízálló, illetve masszív felépítésű, így nincs szükség külső ház használatára. Így azonnal készen áll a kamera egy kis kalandra, hogy minden örömteli pillanatot megörökítsen!

Egyszerű, egy gombos kezelés
A kioldógomb egyszeri megnyomására bekapcsol a kamera és videófelvételre, vagy time lapse fotózásra kész. A második nyomás megállítja a felvételt és kikapcsolja a kamerát. Ennyire egyszerű a kezelés, nem vonja el a figyelmet az éppen zajló eseményről! 



Magávalragadó videók
A HERO4 Session SuperView™ technológiája, a legélethűbb nagylátószögű felvételek elkészítését teszi lehetővé a Világon. A látószögével a felvétel készítője és a környezet egy része is látszik a felvételen, ezáltal lenyűgöző képi világot teremtve bármilyen kalandról legyen is szó. 




Automatikus „Low light” mód
Hagyd, hogy a kamera kitalálja mi a legmegfelelőbb beállítás a felvételhez. Az Auto Low Light mód intelligensen változtatja a videó beállításait, hogy a lehető legoptimálisabb képminőséget érje el még sötétben is, de a sötétből világosba való átmenet se jelenthet gondot.

Protune™ videó beállítás
A Protune beállítás segítségével hozhatod ki a legtöbbet a kamerából, mivel minimálisan tömörített, maximális minőségű, professzionális felhasználásra alkalmas minőségű nyersanyag készíthető.

Jelöld meg a legjobb pillanatokat
A HiLight Tag funkcióval akár felvétel közben is megjelölhetőek a legjobb pillanatok, így később visszajátszáskor, szerkesztéskor és megosztáskor sokkal könnyebben megtaláljuk a keresett momentumokat. Elég megnyomni a gombot a kamerán, vagy a Smart Remote-on, amikor meg szeretne jelölni egy jelenetet. Később utólag is lehetőség van a klipek megjelölésére a GoPro App-al.



Kettős mikrofonrendszer
A HERO4 Session-be két mikrofon is található: egy a frontpanelen és egy pedig a hátsó oldalon. Ha szeles időben van használva a kamera, vagy nagy sebességű járműre kerül rögzítésre, akkor magától kiválasztja azt, amelyik a legoptimálisabb hangot tudja felvenni. Az eredmény? Csökkentett szélzaj, javított hangminőség, tevékenységtől függetlenül.

Beépített akkumulátor
Az akkumulátor közvetlenül a kamerába került beépítésre és megközelítőleg 2 órányi videófelvételre elég a kapacitása egy töltéssel. A mellékelt USB kábellel számítógéphez csatlakoztatva van lehetőség töltésre, vagy a GoPro Auto és Wall Charger is használható.



Rögzítsd fejjel lefelé, videózz helyes képállásban
Ha fejjel lefelé rögzítettük a kamerát, akkor az „Auto Image Rotation” funkció magától helyesre állítja a felvétel irányát, így nem kell utómunkában ezzel foglalkozni.

Az eddigi rögzítőkkel is kompatibilis
A HERO4 Session az összes eddig megjelent rögzítővel kompatibilis. Így ha már korábban többféle rögzítőt vásárolt, akkor azonnal lehetőség van az új kamerával is használni őket. Különleges perspektívát kínál a bukósisakra, vagy hámmal testre rögzített kamera. Akár szörfdeszkára, biciklire, vagy motorra is rögzíthető, extrém élmények megörökítéséhez. Viseld. Rögzítsd. Szeresd.



Kontrolláld és oszd meg a felvételeket Wi-Fi + Bluetooth® segítségével
A beépített Wi-Fi és Bluetooth segítségével lehetőség van csatlakoztatni a kamerát a telefonon, vagy tableten futó GoPro Apphoz, mellyel vezeték nélkül irányíthatjuk a kamerát, illetve megoszthatjuk Instagramon, vagy Twitteren a legjobb pillanatokat. A GoPro saját csatornáján is megoszthatóak a videók, illetve mások izgalmas anyagai közt is keresgélhetünk. A Smart Remote-tal lehetőség van több kamera együttes irányítására is, akár 180 méterről is.

Utómunkázz könnyedén a GoPro Studio-val
Terjeszd ki a GoPro kamerák használhatóságát az ingyenes GoPro Studio szoftver használatával. Használd a videók importálásához, megnézéséhez, illetve editálásához. Az eredményt azonnal meg is osztható a Világgal!



Hamarosan a Bluechipben!

Addig is, nézegess GoPro termékeket a kínálatunkban.