powered by www.bluechip.hu

Kingston HyperX FURY DDR4 Intel Skylake platformra

by Voodoo
2015. August 18. 14:37
Címkék: kingston, skylake, intel, ddr4, fury, hyperx,


Budapest – 2015. augusztus 5. –A HyperX®, a Kingston Technology Company Inc., a világ vezető független memóriagyártójának divíziója bejelentette, hogy 8 GB-os és 16 GB-os, kétcsatornás kétdarabos készletekkel bővíti a HyperX FURY DDR4 termékcsaládot. Az új készletek alacsony késleltetésű, 2133 MHz-es, 2400 MHz-es és 2666 MHz-es frekvenciával érhetők el, és az új Intel Skylake platformra optimalizálták őket. A HyperX FURY DDR4 az első olyan termékcsalád, amelynek plug-and-play funkciói automatikus órajelnövelést biztosítanak a hatodik generációs Intel® Core™ processzorokat (korábbi kódnevükön Skylake-S) és Z170 lapkakészletet használó, csúcskategóriás asztali gépek új generációjának.

A HyperX FURY DDR4 memória az Intel két- és négymagos processzorainak költséghatékony és nagy teljesítményű bővítése, amely gyorsabb videoszerkesztést, 3D renderelést, játékot és MI-feldolgozást biztosít. Teljes mértékben kihasználja az energiahatékony DDR4 előnyeit mindössze 1,2 V feszültségen, és nem igényli a feszültség növelését a magasabb frekvencia eléréséhez. A FURY DDR4-et alacsony profilú, a FURY sorozat jellegzetes aszimmetrikus kialakítását megőrző, fekete nyomtatott áramkörös hőelosztóval szerelték fel, amely egyedi megjelenést biztosít, ugyanakkor igazodik a számítógépes hardverek legújabb stílusirányzataihoz.

„A játékteljesítményüket és a felhasználói élményt optimalizálni vágyó, belépő szintű rajongók számára kifejlesztett új HyperX FURY DDR4 kétcsatornás készletek problémamentesen, automatikus órajelnöveléssel érik el a maximális frekvenciákat. Ez a memória mindenki számára ideális, aki a lehető legalacsonyabb kezdeti befektetés mellett szeretne elérni kiemelkedő sebességet” mondta Kaszál Norbert, a Kingston Technology Magyarországért és Szlovéniáért felelős üzletfejlesztési menedzsere.

A HyperX FURY DDR4 jellemzői és műszaki adatai:

·         Egyszerűen telepíthető1: plug-and-play funkciók

·         Automatikus órajel-növelés: önmagában a memória telepítése is nagyobb sebességet biztosít, nincsen szükség külön módosításokra a BIOS-ban

·         Költséghatékony: a kedvező ár és a DDR4-teljesítmény tökéletes kombinációja

·         Egyedi: a FURY jellegzetes, aszimmetrikus hőelosztójával felszerelt

·         Stílusos: alacsony profilú, fekete hőelosztó és hozzáillő nyomtatott áramkör

·         Megbízható: teljes körű gyári tesztelés

·         Kompatibilitás: minden népszerű alaplapmárkával tesztelve

·         Jótállás/támogatás: élettartam-garancia ingyenes műszaki támogatással

·         Kapacitás: 8 GB-os, 16 GB-os, 32 GB-os és 64 GB-os készletek

·         Frekvencia: 2133 MHz, 2400 MHz, 2666 MHz

·         CAS-késleltetés: CL14-CL15

·         Feszültség: 1,2 V

·         Hőmérséklet működés közben: 0 °C és 85 °C között

·         Tárolási hőmérséklet: –55 °C és 100 °C között

·         Méretek: 133,35 mm x 34,24 mm