powered by www.bluechip.hu

Az ASUS RoG Maximus VIII Z170 sorozata

by Voodoo
2015. August 18. 15:00
Címkék: , viii, maximus, rog, asus

A nyolcadik generációs Hero, Ranger és Gene a 5-Way Optimization (ötirányú optimalizálás) technológiának köszönhetően nagyszerű túlhajtási teljesítményt, játékra optimalizált hangzást és hálózati funkciókat biztosít.

KIEMELT JELLEMZŐK:

·         Legjobb játékélmény:  5-Way Optimization (ötirányú optimalizálás) automatikus hangolással, második generációs T-Topology, vízpumpa csatlakozó, valamint OC optimalizált tervezés

·         Legjobb játékhang: A ROG által újraalkotott, kivehető SupremeFX 2015 intuitív, automatikus hangolás egy kattintással, Sonic Studio II

·         Legjobb játékélmény hálózatban: A hálózati késleltetést kizáró Intel Gigabit Ethernet és GameFirst

·         Legjobb játékvédelem: Intelligens csináld magad tervezés és prémium komponensek a maximális tartósságért


Az ASUS Republic of Gamers (ROG) bemutatta három új játékokhoz kifejlesztett alaplaját, a Maximus VIII Hero, a Maximus VIII Ranger és a Maximus VIII Gene típusokat, amelyek alapja a legújabb Intel® Z170 Express lapkakészlet. A hatodik generációs processzorok, illetve a DDR4 memória hihetetlen túlhajtási teljesítménye érdekében számos exkluzív technológia segítségével került kialakításra.

A ROG új gaming bestiái az azonnali felpörgetett teljesítmény érdekében 5-Way Optimization (ötirányú optimalizálás) automatikus tuning technológiával rendelkeznek, a következő szintű DDR4 memória húzást a második generációs T-Topology technológia biztosítja. Emellett a valaha volt legjobban hűtő vízpumpa- és többszörös integrált PWM-csatlakozókkal, valamint hőérzékelőkkel van felszerelve, a Pro Clock technológia pedig gondoskodik a alapjárati órajel (BCLK) túlhajtási tartományairól.

Az új lapok a Sonic Studio II, SupremeFX 2015 által biztosított legjobb hangzásával, a legjobb hálózati kapcsolódással, a legújabb Intel Gigabit Ethernet, LANGuard és GameFirst technológiákkal, a legjobb játékvédelemmel, valamint a maximális tartósság érdekében prémium komponensekkel rendelkeznek. Utoljára, de nem utolsó sorban számos ingyenes játékra optimalizált segédprogram található e három lap csomagolásában.