powered by www.bluechip.hu

Cooler Master Silencio 650 ház

A Cooler Master bemutatja a legújabb fejlesztésű felső kategóriás házát, amelyet a zajmentes

by Zulu
2012. October 29. 16:33
Címkék: cooler master

A Cooler Master bemutatja a legújabb fejlesztésű felső kategóriás házát, amelyet a zajmentesség szem előtt tartásával terveztek, viszont nem hagyták ki az erős rendszerek megépítésének lehetőségét sem a Silencio 650-ből.

cm haz.jpg

A legtöbb ilyen tulajdonság könnyen elérhető vezérlő és I/O panelen keresztül, amely olyan funkciókat tartalmaz mint a DualBoot HDD, ventilátor szabályzó, USB 3.0 stb. A belső részen elhelyezésre került a már jól ismert hangszigetelő hab réteg, hot swap X.dock és elegendő hely 8 merevlemeznek és 3 felső kategóriás grafikus kártyának.

Csendes Elegáns Megjelenés

A Silencio 650 a rendszer elemei által generált hang elnyelésére lett tervezve. Ez a funkció egy látszólag egyszerű dizájnban és gyémánt metszetű alumínium front panelben teljesedik ki, amelyben rejtetten helyezkednek el a levegő beömlő nyílások és a ventilátor szabályzók, melyek 6 ventilátort támogatnak. A belső részen egy réteg hangszigetelő hab kapott helyet, a működési zaj csökkentésére.

cm haz3.jpg

Extrákkal Felvértezve

A Silencio 650 gazdagon felszerelt I/O panellel rendelkezik, amely tartalmaz egy DualBoot HDD kapcsolót, melynek segítségével két különböző operációs rendszer kezelhető (kivéve: Windows és Mac). Egyszerű, csak el kell húzni a kapcsolót! Az I/O panel további funkciói: ventilator szabályzó 6 ventilátorhoz, 700-tól 1200-as fordulatig, memóriakártya olvasó, és szuper gyors USB 3.0-ás port, amelyekkel okostelefonok és tablet PC-k is gyorstölthetőek, hiszen képes 1A átadására is.

cm haz2.jpg

Könnyű Bővíthetőség

A Silencio 650 összesen 7 + 1 bővítő helyet támogat, így beszerelhető akár 3 utas SLI vagy CrossFireX is és akár extra hosszú csúcskategóriás grafikus kártyák is, maximum 434 mm/17.1”-ig (a HDD keret eltávolítása után). Tartozék még a the 3.5”/2.5” hot swap képes X-Dock és 7 HDD rekesz így bőségesen lehetőség van a tárhely bővítésére.

Még Több Részlet

Silencio 650-el kapcsolatos összes részletért kérjük, látogassa meg a dedikált weboldalunkat:
http://www.coolermaster.com/microsite/silencio_650/