powered by www.bluechip.hu

Jön az új iPhone

Szeptember 9 -én ismét új iPhone -ok érkeznek!

by Morzan
2015. August 30. 17:06
Címkék: iphone
Az új iPhone 6S és 6S Plus okostelefonok várható megjelenési napja szeptember 9 -re fog esni, mivel az Apple már kiküldte a meghívókat az amerikai újságíróknak.
Az új készülékek amellett, hogy megerősített alumínimum házzal lesznek felszerelve, 12 megapixeles kamera szenzort is kaptak. 

Utoljára az iPhone 4S kamerájában nőtt a felbontás, még 2011-ben, és az Apple most is csak azért mert változtatni, mert az A9 rendszercsip jelfeldolgozó egysége a megszokott minőségben tudja majd rögzíteni a képeket. Ez a csip már a 4K videofelvételt is támogatja.Az előlapon lévő FaceTime kamera 720p felbontásban lassított felvételeket tud rögzíteni, és kibővül egy vakuval. Ehhez nem szerelnek ledeket az előlapra, mert a vaku úgy működik majd, mint a Mac gépeken a PhotoBooth nevű szoftver. Fehéren villan egyet a kijelző, amikor rossz fényviszonyok közt próbálunk szelfit készíteni. - írja az Index.

Az Apple TV is kaphat egy ráncfelvarrást, hiszen a pletykák szerint Siri ott is jelen lesz majd. Mindenesetre érdemes megvárni szeptember 9-ét, az Apple online streamen is közvetíti a bejelentést.