powered by www.bluechip.hu

Enermax ETS-T40F, az ETS-T40 utódja

by Voodoo
2015. August 31. 10:15
Címkék: ets-t40, enermax,

Itt van az ETS-T40F, amely az elődjét az ETS-T40 szériát cseréli le. 3 színben kapható mint azt a képeken is majd láthatjátok.

Legnagyobb újítás az "F" betű amit hozzá biggyesztettek a 40-es szám mögé, ami annyit tesz, hogy "Fit". Mindössze 41mm széles és ennek köszönhetően lehetőségünk adódik rá, hogy 2 ventilátort is felhelyezzünk anélkül, hogy a memória moduljainkat befedné a CPU hűtőnk. Természetesen elődjéhez hűen megtartotta a hangtalanságát és teljesítményét.


A belépő kategóriába tartozó ETS-T40F-TB elsősorban tuning fanoknak van kitalálva, akik egyben érzékenyek a hangosabb ventilátorokra. 800-1800 RPM ventilátorral ellátva könnyedén lehűti a túlhúzott procikat is. Emellett még jár mellé egy adapter is, amivel 400-900 RPM-re is levihetjük a hangtalan működés érdekében.



Az ETS-T40F-RF egy egészséges egyensúlyt üt meg a zajszint és a hűtési teljesítmény között. 140mm-es ventilátora lasabban pörög, viszont nagyobb mérete miatt több levegőt is mozgat meg, mint a 120mm átmérőjű társai.



A fekete ETS-T40F-BK a legjobban figyelembe ötlő darab a szériából. Magas minőségű hővezető réteggel van bevonva, ami biztosítja a tökéletes hővezetést. 12 LED dióda rendkívüli fényerőt és színtelítettséget adnak a ventilátornak. Emellett az ETS-T40F-TB-től ismert nagy sebességű hűtő gondoskodik arról, hogy a legbrutálabb gamer gépek se süljenek meg a nyári forrósákban (vagy a nagyon lelkes tuning mesterek köreiben).



Nézzétek meg ezt a kis extrát. ENERMAX-ék egy elég érdekes tesztel álltak elő.