powered by www.bluechip.hu

Huawei okosóra nemsokára itthon is

by Voodoo
2015. September 04. 10:48
Címkék: watch, smart, smartwatch, huawei, , okosóra, is


Huawei okosóra

A Huawei Fogyasztói Üzletága a mai nap folyamán bejelentette, hogy a vállalat első okosórája, a Huawei Watch már ebben a hónapban kapható lesz Nyugat-Európában Németországban, Franciaországban, Spanyolországban és Olaszországban, 399 és 699 euro közötti ajánlott fogyasztói áron, a különböző típusok függvényében. A termék hazai ajánlott fogyasztói ára illeszkedni fog az európaihoz. A Huawei Watch Magyarországon várhatóan 2015 utolsó negyedévétől lesz elérhető.




A Huawei Watch a klasszikus svájci órákat idéző készülék, amelyet a legmodernebb, innovatív technológiával szerelt fel a gyártó. Az Android Wear™ által üzemeltetett okosórával bárhová megyünk, mindig csatlakozni tudunk az elérhető hálózathoz, azonnali értesítéseket kapunk hívásinkról, SMS-einkről, továbbá az instant üzenetek és emailek érkezéséről is. Az okosóra Bluetooth segítségével vezeték nélkül kapcsolódik a fülhallgatóhoz és az offline zenehallgatást is támogatja. A zenelejátszás hangutasítással is elindítható a készüléken, illetve az útvonalkeresés és navigáció is ugyanígy működtethető. A Huawei Watch-ot „telefonkereső” funkcióval is felszerelte a gyártó, ennek segítségével könnyedén megtalálhatjuk az elkeveredett okostelefonunkat.

A Google Android Wear™ legfrissebb verziójának köszönhetően mind az Android, mind az iOS operációs rendszerű telefonok is csatlakoztathatóak a Huawei Watch-hoz.