powered by www.bluechip.hu

Újdonságok - MSI a Computexen

Az MSI vadonatúj Military Class III alaplapokkal és grafikus kártyákkal debütál

by Zulu
2012. October 29. 16:33
Címkék: msi, alaplap

Az MSI vadonatúj Military Class III alaplapokkal és grafikus kártyákkal debütál

Futuremark: Exkluzív együttműködés az új 3DMark kapcsán

A világhírű alaplap és grafikus kártya gyártó MSI az idei tajvani Computex kiállításon új szabványú termékeket mutat be. A várva-várt MSI N680GTX Lightning bámulatos megjelenésével és teljesítményével rekordokat zúzó élő demoval áll elő, a Futuremark új DirectX 11.1-re alkalmas 3DMark-jában, Windows 8-hoz. A Windows 8 természetesen az MSI által is támogatott, így megtapasztalhatják az új funkciókat mint pl. a Windows 8 Fast Boot és a Secure Boot. Az MSI új A85XA-G65 alaplapja AMD A85X chipszetre épül, a közelgő AMD Trinity alapú APU-hoz. A kiemelkedő minőséget a Military Class III komponensekkel és a vadonatúj Hybrid Digital Power tápegységgel kombinálva, amikor mindez a teljesítménnyel is találkozik, az MSI egy vadonatúj tapasztalatot kínál. Az új MSI Z77 MPower és X79 MPower megváltoztatják a tuning világot, bevezetve a OC-in-Warranty garanciát ill. az OC Certification, azaz tuning tanúsítványt. Ez egyszerűen annyit jelent, hogy minden MPower alaplap tesztelve lett és hitelesítve bizonyos tuning sebességeken, így a Military Class III komponensekben tuning során keletkezett károkat a garancia fedezi, ellentétben másokkal.

425 mpowerpr.png

MSI MPower - Megváltoztatja a tuning világot

A vadonatúj MSI Z77 MPower és X79 MPower a tuning de-facto szabványává lettek kifejlesztve. 

mpowerpr2.png

Csak a legjobb alkatrészekből (Military Class III) készültek, aminek köszönhetően nyugodtan tuningolható minden egyes MPower sorozatú alaplap, mivel a Military Class III alkatrészek bármelyikének tuning közbeni sérülése a garancia hatálya alá fog tartozni! A rendszeres de szigorú égetési tesztek mellett az MSI tesztel minden egyes MPower lapot nagy terhelések mellett, vízhűtéssel is, hogy bebizonyosodjon arról, hogy minden MPower alaplap képes nagy tuningolásokra. Ezért is szerepel minden MPower alaplapon az "OC Certified" címke.

Az N680GTX Lightning és a DirectX 11.1-es, új 3DMark együtt debütál

Az új MSI N680GTX Lightning régóta várt termék a PC közösségben, így hát boldogan leplezzük le a Computexen, folytatja a családi hagyományt a könyörtelen teljesítményű grafikus kártyák szállításában. Military Class III alkatrészekből építve, Hybrid Digital Power OC funkciókkal, Lightning teljesítményű réteggel és a sokat magasztalt Twin Frozr IV hűtési megoldással. 

425 3dmark.jpg

A funkcói tökéletességének bizonyítására az MSI együttműködött a Futuremark vállalattal, hogy bemutassa a világelső Benchmarking alkalmazást, a 3DMark-ot Windows 8-ra. A következő 3DMark az új, DirectX 11.1 funkciókkal érkezik, ezzel együtt az N680GTX Lightning is, ami megerősíti az elkötelezettségünket a PC-s közösséghez. A 3DMark for Windows 8 a második bemutatója a 3DMark címnek, mióta a 2010-es Computexen partneri megállapodás kötődött a Futuremark céggel.

first.png

Jukka Mäkinen, a Futuremark vezérigazgatója elmondta:
"A Windows 8 bemutatja a DirectX 11.1-et, ami a játékosoknak a játékon belüli grafikai hatást fokozza. Izgatottan várjuk, hogy az MSI csatlakozzon, hogy bemutassa ezeket az új funkciókat, így az exkluzív 3DMark for Windows 8 demót is, ami a Computexen debütál majd." A 3DMark for Windows 8 jelenleg fejlesztés alatt áll és várhatóan később, de még ebben az évben megjelenik.

Windows 8 - Már MSI-n is

Az új Windows 8 előzetesnek köszönhetően mindenki izgatott volt, hogy kipróbálja a Microsoft új PC-re szánt operációs rendszerét. Az MSI boldogan mutatja be, hogy számos alaplapja támogatja a legújabb operációs rendszert és kézzel fogható bemutatókon fogjuk demonstrálni az új, gazdag Windows 8 Fast Boot és Secure Boot funkciókat, amivel megváltozik a mai számítógépen való munkája.

win8-2.jpg

Power Edition

Az MSI a Computex alkalmából bővíti Power Edition sorozatát a legújabb N670GTX Power Edition grafikus kártyával.Az MSI N670GTX Power Edition az NVIDIA GTX 670 Kepler GPU-ján alapszik és tuningolva garantáltan jobb teljesítményt nyújt mint egy referencia GTX 680! Az MSI Power Edition kártyák két fő jellemzője természetesen most is jelen van: a megerősített PWM jobb tuning értékekhez és a Tripla Túlfeszültség, hogy a hatalmas erővel rendelkező grafikus kártyából még több teljesítményt préseljünk ki.

425 msi n670gtx poweredition_oc_picture_3d3.png