powered by www.bluechip.hu

PC játék megjelenési dátumok: 2015 ősz-tél

by Voodoo
2015. September 21. 09:39
FIFA 16

Megjelenés dátuma: Szeptember 22.

Link: Origin

Írhatnánk rengeteg féle dolgot az új FIFA-ról, de talán a legfontosabb, hogy bekerülnek női foci csapatok a játékba.



NBA 2K16

Megjelenés dátuma: Szeptember 29.

Link: Steam

A legnagyobb említésre méltó újítás az a MyCAREER élmény. Egy dramatikus egyszemélyes kampány, ami végigköveti a játékost ahogy egy kivételes képességű középiskolás kosarasból feltör az NBA ranglistáján.



Guild Wars 2: Heart of Thorns

Megjelenés dátuma: Október 30.


A Heart of Thorns kiegészítő kicsit meg fogja variálni a fejlődési rendszert a "Mastery rendszer" bevezetésével. Kerül még a játékba egy új dzsungeles terület, illetve 10 játékosra tervezett raid-ek. Pár extra még a céh csarnokok, egy új PvP mód és egy új WvW pálya.



The Binding of Isaac: Afterbirth

Megjelenés dátuma: Október 30.

Link: Steam

Ez a kiegészítő úgy tűnik, hogy megfelelő mennyiségű tartalmat fog az alapjátékhoz adni, hogy a rajongókat világszerte még pár száz óra szórakozással lássa el. 100 új tárgy, napi rendszerességű új kihívások, kibővült játékzene, új ellenségek és főellenségek, valamint egy teljesen új játékmód ami "Greed Mode" néven fut.



Anno 2205

Megjelenés dátuma: November 3.

Link: Steam

Az Anno 2070 játék futurisztikusságára építve az Anno 2205 még annál is futurisztikusabb lesz. Városokat építhetünk majd a holdon!



Call of Duty: Black Ops 3

Megjelenés dátuma: November 6.

Link: Steam

A Black Ops 3 a Treyarch legújabb CoD játéka. Ahogyan azt megszoktuk, egy megcsavart történetet játszhatunk végig majd, amiben szétcsapjuk a világot vagy valami ilyesmi, természetesen mindezt a jövőben. Zombik sem maradnak ki a mixből, ami az eddigi "legelőretörőbb és merész" verziója lesz (legalábbis, ahogy a fejlesztők fogalmaznak) az összes eddigi zombi módok közül.



Fallout 4

Megjelenés dátuma: November 10.

Link: Steam

A Fallout 4 számtalan új dologgal fogja felülmúlni elődjét a Fallout 3-at. VATS harcrendszer, ismerős ellenségek és egy felújított, bár nem teljesen különböző játékmotor. Bőven van elég újítás, amiért érdekel minket a játék. A robusztus fegyvermódosító rendszertől az opcionális település építésen keresztül az új karakter kreálóig. Főhősünk már teljes mértékben szinkronhanggal rendelkező egyén. A bosztoni történet egy misztikum marad egyelőre, de több száz óra játékot ígértek a készítők és ha moddolható lesz a játék (mint ahogy az előzőek is azok voltak), akkor még rádobhatunk pár ezret.



StarCraft II: Legeacy of the Void

Megjelenés dátuma: November 10.


Számos hónapnyi szigorúan meghívás alapú béta teszt után, végre a teljes játék is lassan megérkezik jó pár változtatással. Az újítások segítségével gyorsabban az akció közepén találhatják majd a játékosok magukat, kevesebb egész térképes menedzseléssel és több egyéni harccal.



Star Wars Battlefront

Megjelenés dátuma: November 17.


Az új Battlefront nagynak és gyönyörűnek ígérkezik a DICE-nak és az új Frostbite motornak köszönhetően, valamint a fejlesztők az egész 2015-ös év alatt arról beszéltek, hogy mennyire autentikus játékot is fejlesztenek. Meglátogatták a Lucas archívumokat és beszkennelték a különböző kellékeket és modelleket a régi filmekből, hogy pontosan el tudják készíteni a rohamosztagosokat, AT-AT lépegetőket és lézerfegyvereket a legutolsó kis apró részletig.



Assassin's Creed: Syndicate

Megjelenés dátuma: November 19.

Link: Steam

A PC-re egy hónap késéssel érkezik, mint a konzolokra, de talán ez egy jó hír tekintve, hogy milyen szörnyű indulása volt az Assassin's Creed: Unity-nek 2014-ben. Az új játék ezúttal az 1800-as évekbeli Londonba repít el minket. A nagy újítás, hogy ezúttal választhatunk női főszereplőt is, Evie-t, aki egy lopakodós orgyilkos vagy választhatjuk ikertestvérét Jacob-ot, aki pedig egy közelharcos nyers erő harcos inkább.