powered by www.bluechip.hu

A Fallout 4 perk rendszere

by Voodoo
2015. September 28. 11:11
Címkék: , játékszoftver


A Fallout 4 November 10-én jön PS4-re, Windows-ra és Xbox One-ra. Nulla százalék esély van rá, hogy bárki megkreálná az optimális karakterét rögtön az első nap.

Még a Fallout 3 és New Vegas rajongóinak is nehezére esik kitalálni, hogy hogyan kéne az első karakterüket fejleszteni anélkül, hogy elolvasnák a Prima Guide-ot, ami viszont sajnálatos módon lelőné az egész játék meglepetéseit számukra.

Nagyjából úgy néz ki, hogy minden egyes SPECIAL (Strength, Perception, Endurance, Charisma, Intelligence, Agility, Luck) tulajdonsághoz tartozik 10 perk. Ha bármelyik SPECIAL tulajdonságod 10-es szinten van, akkor ki tudod tanulni a legmagasabb hozzá tartozó perk-et, teljesen függetlenül a szintedtől. Emellett, néhány perk több szintes lesz, ami 275 lehetőséget nyújt karakterfejlesztésben a játékosnak.

A Fallout 4-ben nem lesz szint megkötés, a végtelenségig lehet majd fejlődni, bőven azután is, hogy befejeztük fő történeti szálat. Nem tudni még, hogy egy karakteren ki lehet-e majd tanulni, minden képességet. Mindenesetre az biztos, hogy jelentős mennyiségű időt el lehet majd ütni a játékban.

Forrás: Polygon