powered by www.bluechip.hu

A Nikon bejelentette legújabb 7X50CF WP GLOBAL COMPASS professzionális távcsövét

by Gödöllei Eszter
2015. October 02. 11:09
Címkék: távcső, nikon, , binocular
A Nikon bejelentette a professzionális Nikon hajós optikai termékek új generációját: az élvonalbeli 7x50CF WP GLOBAL COMPASS távcsövet.
A jelenlegi legendás iránytűs távcsövet a legkorszerűbb precíziós technológiával ötvöző új 7x50CF WP GLOBAL COMPASS távcsövek globálisan kiegyensúlyozott iránytűvel rendelkeznek, amellyel bárhol pontosan meghatározhatja helyzetét, legyen akár az északi, akár a déli féltekén.
Minden műszaki jellemző, beleértve a vízálló és strapabíró Porro-prizmás kialakítást, a kényelmes használatot és a modern optikai rendszert, ugyanazt a legendásan magas minőséget biztosítja, mint a jelenlegi modell, a Nikon 7x50CF WP Compass távcső.
Nagy tiszteletnek örvendő elődjéhez hasonlóan a 7x50CF WP GLOBAL COMPASS távcső is világos képet biztosít a többrétegű bevonattal ellátott lencsék, az 50 mm átmérőjű objektív és a széles látómező révén.

Az igazi világszínvonalú teljesítményért nem kell a világ minden kincsét kifizetni; ez a kiváló, professzionális hajós optikai eszköz vonzó ár-érték arányt kínál. A készlet részét képezi továbbá egy praktikus szíj is, amely lebeg a vízen, így megakadályozza, hogy a 7x50CF WP GLOBAL COMPASS elsüllyedjen.

A globálisan kiegyensúlyozott iránytű eredeti Suunto-tervezés. A Suunto céget 1936-ban alapították, amikor Tuomas Vohlonen finn tájfutó és mérnök feltalált egy módszert a folyadékos iránytű tömeggyártására. A Suunto azóta is élen jár a világ minden táján használt innovatív sportkarórák, búvárkomputerek és sportműszerek tervezésében.

FŐ JELLEMZŐK:

• 7-szeres nagyítású hajós szabvány, széles és stabil képpel a többi hajó, bóják és hídszámok követéséhez, akár viharos vizeken is
• Beépített globális iránytű megvilágítással és skálával a méret vagy a távolság mérésére, amennyiben a kettő közül az egyik ismert
• Széles látómező
• Gyors, egyszerűen használható központi fókuszrendszer
• 1 méterig és 5 percig vízálló, valamint az O-gyűrű tömítéseknek és a nitrogéngáznak köszönhetően páramentes
• A nagy betekintési távolság tiszta látómezőt nyújt, még szemüveg viselése esetén is
• Többrétegű bevonattal ellátott lencsék a világos képek érdekében
• A gumibevonat rázkódásmentes és stabil, kényelmes fogást biztosít
• A vízfelszínen lebegő szíj a készlet része
• Az opcionális TRA-2 vagy TRA-3 állványadapterrel állványra is szerelhető

További információk a Nikon hivatalos weboldalán