powered by www.bluechip.hu

Az ASUS gamer monitorok új generációja

Az ASUS ROG Swift termékcsalád legfrissebb tagjai: játékhoz optimalizált képernyők IPS panellel és NVIDIA G-SYNC technológiával.

by Voodoo
2015. November 05. 14:56
Címkék: monitorok, asus, , rog, &, az, gamer, új
Az ASUS Republic of Gamers (ROG) bejelentette a játékhoz optimalizált Swift PG279Q és Swift PG27AQ képernyőket, amelyek 27 hüvelykes IPS panellel készülnek a 178 fokos betekintési szög és az élénk, ragyogó színek megjelenítése érdekében.


LEGFONTOSABB JELLEMZŐK

• 27 hüvelykes, játékhoz készült képernyő IPS panellel és éles, 2K/WQHD (PG279Q) vagy 4K/UHD (PG27AQ) képpel
• Mindkét lépernyő beépített NVIDIA G-SYNC technológiával gondoskodik a sima, gyors vizuális élményről. A PG279Q a világ első 165 Hz-es képfrissítési sebességű készüléke
• Az ASUS exkluzív GamePlus gyorsbillentyűvel játékon belüli segítő funkciók hívhatók elő, a GameVisual technológiával pedig az optimális láthatóság érdekében hat előre beállított képernyőmód közül lehet választani



Az ASUS Republic of Gamers (ROG) bejelentette a játékhoz optimalizált Swift PG279Q és Swift PG27AQ képernyőket, amelyek 27 hüvelykes IPS panellel készülnek a 178 fokos betekintési szög és az élénk, ragyogó színek megjelenítése érdekében. A ROG Swift PG279Q felbontása 2K/WQHD (2560 x 1440 pixel), a ROG Swift PG27AQ pedig az egészen elképesztő 4K/UHD (3840 x 2160 pixeles) felbontással kényeztet. Mindkét monitorban megtalálható a képernyő szakadozását, a képek akadását és a bemenet csúszásait kiküszöbölő NVIDIA® G-SYNC™ technológia. A ROG Swift PG279Q a világ első olyan képernyője, amely a játékon belüli villámgyors vizuális élményt 165 Hz-es képfrissítési sebességgel tudja támogatni. Mindkét monitor az Ultra-Low Blue Light, illetve a Flicker-Free technológiával védi a felhasználók szemét a maratoni játékmenetek során. A játékarénában emellett további előnyt jelentenek az olyan csak az ASUS termékeiben megtalálható szolgáltatások, mint a GamePlus és a GameVisual.