powered by www.bluechip.hu

Már a Facebook -al is zenélhetünk

Ismét bővülnek a Facebook funkciók!

by Morzan
2015. November 08. 22:56
Címkék: zene, facebook
A Facebook ismét bővíti funkcióit. Most már a híres közösségi oldalon is hallgathatunk zenéket úgy, hogy ne dobjon át egy másik oldalra.
A Music Stories nevű opció Spotifyról és Apple Musicról oszt meg félperces részleteket, ezek a Facebookon belül hallgathatóak meg. Így nem kell majd beágyazni, linkelgetni, egyszerűen és gyorsan hallgathatunk bele az adott számokba. Videók formájában jelennek majd meg üzenőfalainkon, de nem fognak egyből elindulni. Amennyiben ismerőseinknek megtetszett a dal, amit megosztottunk, megvásárolhatják iTuneson, vagy hozzáadhatják saját Spotify-listájukhoz. 

We’re introducing “Music Stories” today to enable better music discovery and sharing on Facebook. The new post format allows people to listen to previews on Facebook from Apple Music and Spotify. You can read more about it on Facebook for Media: http://media.fb.com/blog

Posted by Music on Facebook on Thursday, 5 November 2015

A Facebook hosszútávú célja a felhasználók leszoktatása a nagy konkurens, a Google termékeiről, ezt a videók előretörése óta a felhasználók is megtapasztalhatták. Bizonyára nem véletlen az sem, hogy a rendszer - első körben legalábbis - a Google Play Zene szolgáltatást nem támogatja.