powered by www.bluechip.hu

5 Star Wars kütyü, ami kötelező a rajongóknak

Star Wars rajongók figyelem!

by Morzan
2015. November 08. 23:14
Címkék: star wars
Érezzük az erőben, hogy ezekre neked is szükséged van!
  • R2-D2 hűtő. Az eszközt egy japán cég fejlesztette ki, a robot ezen változatába egy 6 liter űrtartalmú hűtő van szerelve, amelyet a fotelben ülve is magunkhoz kérhetünk és kivehetjük belőle a tartalmát. Pont úgy mozog és világít, mint a filmekben, viszont sem a leírásban, sem a videóban nincs jele annak, hogy jellegzetes hangjával is felszerelték volna. 2,3 millió forintnyi összegért szerezhetjük meg.


  • A Csillagok háborúja sakkban mindkét oldal fontos szereplői megtalálhatók, kivéve a Halálcsillagot. Az talán túl nagy előny lenne a játékos kezében. Az ára 90 dollár (kb. 26 ezer forint).


  • Egy bolygót talán nem lehet vele elpusztítani, de a hangzása talán ezért is kárpótolja az embert. A Halálcsillag ezen változata valójában egy Bluetooth-kapcsolattal működő hangszóró, ami így bármelyik számítógépről vagy mobileszközről képes lejátszani a zenét, akár 9 méteres távolságból is. Az ára nem is húzós, szállítással együtt 54 dollárért (kb. 16 ezer forint) már hozzá lehet jutni. 


  • A téli teázások nem is telhetnének másként egy igazi rajongó számára, mint ezzel a teatojással. A gömbölyű részét természetesen a halálcsillagról mintázták, a rá erősített lánc végén pedig egy TIE-vadászt találunk. Darabjáért 20 dollárt (kb. 5600 forint) kérnek.
  • Néha még az Erő sötét urát, Darth Vadert is igába lehet hajtani, kiváltképp, ha mondjuk egy adatkábel csatlakoztatásáról, vagy egy eszköz töltéséről van szó. Az Underground Toys által kifejlesztett USB-elosztót potom 60 dollárért (kb. 17 ezer forint) már bárki beszerezheti.



Forrás: HVG.hu