powered by www.bluechip.hu

LEGYÉL TE A NINTENDO 3DS MAGYAR FOTÓBAJNOKA!

Most bárki fotóművésszé változhat a Nintendo 3DS kamerája mögött, hiszen a Nintendo elindí

by Zulu
2012. October 29. 16:33
Címkék: nintendo

Most bárki fotóművésszé változhat a Nintendo 3DS kamerája mögött, hiszen a Nintendo elindítja a nagyszabású Nintendo 3D Fotó Versenyt! A versengésbe a hazai Nintendo 3DS tulajdonosok is bekapcsolódhatnak.

3ds.png

A nemzetközi verseny során bárki bevetheti a kreatív fotós trükkjeit a Magyar Nintendo 3DS Fotóbajnok címért. A Nintendo legutóbbi kutatásai kimutatták, hogy a 3DS tulajok 60 százaléka több mint száz fotót készít egy évben, 13 százalékuk pedig több mint ezret, ami átlagosan napi három képnek felel meg. Mondd tehát: „Csíííz!”, és szaladj rögvest fényképezni a 3DS beépített kameráival! A versenyen résztvevő pályaműveket hat dedikált kategóriába lehet majd besorolni. Mindegy hogy milyen témákat szeretsz fényképezni, az egyik ilyen kategóriába minden bizonnyal a te műved is beleillik majd.

A kategóriák a következőképpen alakulnak: Állatok, Emberek, Helyek, Tárgyak, Növények, és a Kiterjesztett valóság (AR), mely utóbbi a Nintendo 3DS kiterjesztett valóság (Augmented Reality) funkcióinak használatát igyekszik kiaknázni. A magyar pályázók fényképeit a Stadlbauer Kft., a Nintendo magyarországi forgalmazója által kiválasztott független zsűri értékeli majd, a legígéretesebb fotóművészek pedig egy-egy Nintendo ajándékcsomagot nyernek.

A Nintendo 3DS fotóversenyre történő jelentkezés ennél nem is lehet egyszerűbb. Válaszd ki a fenti hat téma közül a neked legkedvesebbet, majd készíts a Nintendo 3DS beépített kamerájával egy 3D fotót. Ha kész a remekműved, töltsd fel a verseny dedikált oldalára http://3d-photo-contest.nintendonetwork.net/ 2012. május 8-a és június 17-e között. A külön erre a célra létrehozott weboldal elérhető a Nintendo 3DS böngészőjével és számítógépes böngészőkkel egyaránt, magyar nyelven is! Az oldalon galériákba rendezve lehet majd megtekinteni a feltöltött képeket. Minden feltöltött pályaműnek lesz saját hozzárendelt QR kódja, ezeket a QR kódokat beolvasva pedig a Nintendo 3DS tulajok megnézhetik kedvenc fotóikat háromdimenziós megjelenítéssel. A Nintendo 3DS két külső és egy belső kamerával rendelkezik, amelyekkel 2D vagy akár 3D képeket is lehet készíteni, sőt legfeljebb tíz percnyi 3D videót is lehet velük rögzíteni. A Nintendo 3DS kamerával készült fotókat aztán módosíthatjuk kreatív szűrőkkel és vicces effektusokkal. Az így készült képekre akár még rajzolhatunk is a Nintendo 3DS érintőképernyős ceruzájával (stylus), ezzel akár még személyesebbé is tehetjük az alkotásokat.

Hogy a te is részt vehess a versenyen és a nap végén esélyed legyen hordani a koronát, látogass el a http://3d-photo-contest.nintendonetwork.net/ honlapra, ahol megtalálhatod a követelményeket és a részvételi feltételek listáját. Ha tudod, mi kell ahhoz, hogy díjnyertes 3DS fotót készíts a Nintendo 3DS masináddal, akkor irány a nagyvilág és kattogjanak a kamerák!