powered by www.bluechip.hu

Dakar Rally Playseat

A Playseat újabb speciális versenyüléssel rukkolt elő.

by Voodoo
2016. January 12. 10:14
Címkék: playseat, rally, dakar,


A Playseat újabb speciális versenyüléssel rukkolt elő. Ezúttal a holland Dakar versenyző, Tim Coronel versenyautójában lévő ülést másolta le, hogy a Dakar Rally érzést mi is átélhessük a nappaliban.


A termék ugyanazokat a remek funkciókat tartalmazza, mint a korábban kiadott ülések. Puszta kézzel, eszközök nélkül akár 10 perc alatt összeszerelhető és a lehajtható háttámla miatt kis helyen is elfér. A cég szerint kompatibilis minden konzollal, illetve PC-vel és Mac-el is, ami nem csoda hiszen semmilyen elektronikus kapcsolatot nem létesít rendszerünkkel. Szükségünk van még egy tetszőleges kormányra és/vagy gázpedálra, amit rászerelünk szeretett ülésünkre, majd azt kötjük rá a számítógépre vagy konzolra.


A legtöbb Playseat ülés úgynevezett irodai kiadással is rendelkezik, ami nem más, mint maga az ülés gurulós lábakon. Csakhogy már munka közben is az esti versenyre készülődhessünk.

Egy szó mint száz, egy újabb realisztikus szimulációt elősegítő versenyüléssel bővült a Playseat kínálata. Már csak egy komoly Dakar Rally játékot kéne valakinek elkészítenie.