powered by www.bluechip.hu

Itt a Phantom 4

by Voodoo
2016. March 03. 11:05
Címkék:
A DJI előrukkolt az új Phantom 4-el. A drasztikus változás a Phantom 3-hoz képest, hogy a 4-es model már szinte teljesen automatizálható. Elég intelligens ahhoz, hogy a beépített érzékelők segítségével kikerülje az akadályokat, illetve képes egy megadott célpont követésére is, ami nagyon jól jöhet, ha pl. önmagunkat akarjuk vele filmezni. Anno a Lily drón már megcsinálta ezt, azonban az ő esetében szükség van egy érzékelő viseletére.



Javítottak a drón repülési idején is, most már 28 percen keresztül képes a levegőben maradni. A navigáció elősegítéséhez a gép egy 720p felbontású élő képet ad vissza repülés közben. Kapott a szerkezet egy sport üzemmódot is, aminek köszönhetően 70 kilométer / órás sebességgel képes száguldani.



A beépített kamera 4K felbontásra képes 30 képkocka per másodperces felvétel mellett. A 3 tengelyes stabilizátor gondoskodik a stabil videófelvételről, az 1/2,3"-os CMOS szenzor pedig maximum ISO 3200 érzékenységet kölcsönöz a kamerának. Full HD felbontás mellett 120 fps felvételre is képes.





A DJI Phantom 4 már megvásárolható a Bluechip webáruházban.