powered by www.bluechip.hu

Így nézd az Olimpiát VR-ben

Teljes 360 fokos élő közvetítés a 2016-os Olimpiáról a BBC jóvoltából.

by Voodoo
2016. August 04. 11:53
Címkék: , goclever, elysium
Minél nagyobb a TV, annál inkább élvezhető az Olimpia, de legjobb természetesen élőben. Ha nincs esélyünk Rióba utazni, akkor se keseredjünk el, mert a BBC Sport 360 applikáció lesz a megmentőnk.
A következő módon tudunk felszállni a VR traktorra.


1. Töltsd le az applikációt



A BBC Sport 360 applikáció meg fog jelenni hamarosan Androidra és iOS-re, valamint Samsung Gear VR headset-re (ezutóbbi természetesen csak Samsung Gear VR tulajdonosok számára érhető el).

Tehát, töltsd le a telefonoddal kompatibilis verziót az App Store-ról vagy a Play Store-ról.


2. Kapd föl a headset-ed



Ha Samsung Gear VR-ral rendelkezel, akkor ezt a lépést átugorhatod, mivel az applikációt külön megírták rá.

Mi a GoClever Elysium VR headset-et ajánljuk, mint alternatíva. Elérhető ár, kényelmes és sokféle telefonnal kompatibilis.


3. Válaszd ki a sportot, amit nézni szeretnél



A BBC körülbelül 100 órányi 360 fokos VR anyagot fog közvetíteni a 2016-os Riói Olimpián négy különböző kameranézetből. Röplabda, gimnasztika, vívás, toronyugrás, kosárlabda, box és atlétika mind szerepelni fog a listán.

Ha nem tudod élőben követni az adást, akkor se csüggedj, mert minden napról készül egy összesítés, hogy fel tudj zárkózni az eseményekhez.


4. Helyezd magad kényelembe



Nem szeretnénk nagyon óvodanénizni senkit, de ha órákat fogsz tölteni a VR világában, akkor jobb ha kényelemben teszed azt... feltétlenül ülő pozícióban.

Elég könnyű megfeledkezni a való világról és valószínűleg senki nem nevetne, ha egy Frosbury-stílusú ugrást hajtanál végre a kávéasztal fölött a magasugrást csodálva.