powered by www.bluechip.hu

Logitech G Prodigy, gamer felszerelés mindenkinek

A Logitech bemutatta az új Logitech G Prodigy névre hallgató szériáját.

by Voodoo
2016. September 02. 11:07
Címkék: gamer, g, logitech,
A Logitech bemutatta az új Logitech G Prodigy névre hallgató szériáját. Hamarosan kettő egérrel, egy billentyűzettel és egy fejhallgatóval fog bővülni a Logitech gamer perifériák családja, de ezúttal ezek árazásával már nem csak a hardcore gamert fogják megcélozni.


Egyre többen játszanak a világon és nem mindenki szeretne beruházni 20 000 Ft feletti gamer felszerelése csak azért, hogy nyomkodhassa heti 1-2 órát a kedvenc játékát, azonban jól jönne egy minőségibb darab, mint amit az irodai felhasználónak szánnak.

"Imádunk hardcore gamer termékeket tervezni és ezt a vonalat sosem fogjuk feladni," mondta Ujesh Desai, a Logitech G alelnöke és vezérigazgatója. "Ma már minden korosztályban találni különböző képességű játékosokat és tudtuk, hogy többre lesz szükségünk. Az új Logitech G Prodigy széria a legjobb technológiánkat juttatja minden gamer kezébe".

A széria tagjai a következők. G403, ennek a vezeték nélküli testvére, G213 Prodigy RGB billentyűzet és a G231 headset. Mindegyik 70 amerikai dolláros ajánlott fogyasztói áron, de majd meglátjuk hazánkban hova fog esni az áruk.




A G213 természetesen RGB led világítással van szerelve, mivel manapság már semmi, köztudatban lévő gamer cucc nem kerülhet piacra nélküle. Nem mechanikus billentyűzetről beszélünk, de a Logitecha szilikon membrános billentyűivel sosem volt gond. Árfekvését tekintve nem is várható el, hogy még mechanikus is legyen.




A G231 jó fülesnek tűnik ezért az árért. Elnézve követi az előző G szériás headsetek formáját és azok elég kényelmesek voltak eddig is. A mikrofon minősége az első tesztekből majd kiderül, viszont a levehető párnák nagyon megkönnyítik azok tisztán tartását.



A legtöbb gamer nem igazán rajong a vezeték nélküli egerekért, érthető okok miatt, azonban a Logitech vezeték nélküli perifériáira nem igazán lehetett eddig rosszat mondani. Tekintve, hogy a G403 a G széria tagja, valószínűleg a legújabb vezeték nélküli technológiával lesz szerelve. 12 000 DPI felbontású szenzorral szerelve mindkét egér, klasszikus ergonomikus külsőben, bár a Logitech állítása szerint ezzel a formatervvel korábban még nem próbálkoztak.

További információt a Logitech hivatalos blogján olvashatsz.

Mindkét változat PMW3366-os szenzorral van szerelve, ami eddig rendkívül jól teljesített a visszajelzések alapján, ezért nincs mitől félni. Kapunk még mellé egy 10 grammos súlyt, hogy... 10 g? Most komolyan?

"Komolyan? 10 g. Ha elveszítesz egy játékot és azt erre a 10 g súlykülönbségre fogod rá, akkor lehet nem kéne annyit Candy Crush-oznod." - Mike Fahey, Kotaku