powered by www.bluechip.hu

Razer Ornata

Szilikon-membrán vagy mechanikus? Mindkettő egyben!

by Voodoo
2016. September 05. 14:12
Címkék: razer,
A Razer bemutatta az Ornata és Ornata Chroma billentyűzetét, ami a szilikon-membrános billentyűzetek kényelmét ötvözi a mechanikus élményével úgynevezett mecha-membrános billentyűk segítségével.




Manapság két táborra oszlik a gamer billentyűzetet felhasználók tömege. Van aki a szilikon-membrános billentyűzetek halk és kényelmes leütését preferálja és van aki a gyors és ellenálló mechanikus billentyűzetekért van oda. Öröm hír lehet egyeseknek, hogy a Razer bemutatta a Razer Ornata néven futó Mecha-membrános © billentyűzetét, amely az előbb említett két féle irányzatot hivatott egy termékbe egyesíteni. Tehát, ha szeretnél mechanikus billentyűzetet használni, de az kényelmetlen számodra, akkor lehet ez lesz a megváltód.





Jelenleg két változatban elérhető a Razer Ornata, a sima, teljesen zöld LED világítással ellátott verzió, a másik, természetesen a Chroma, amely - ahogy már megszoktuk - 16.8 millió színes diszkóvilágítást biztosít az éjszakákon át tartó gaming maratonokon. A Razer hivatalos webshopjában jelenleg 80 amerikai dollárt kérnek a sima változatért és 100-at a Chroma-ért.