powered by www.bluechip.hu

Jedik leszünk egykettőre

The hype is real!

by Voodoo
2016. September 07. 09:19
Címkék: , star wars, egy
Jedi mozdulatokkal irányítani BB-8-at? Ki ne akarná?
A Sphero Force Band egy speciális okoskarkötő. Nem akar fitté tenni, nem akarja megváltoztatni az életed, csupán jedivé fog változtatni. Viccet félretéve számos jópofa lehetőséggel szolgál ez a kis kütyü.

Először is irányíthatjuk vele a kicsi, úgyszintén Sphero által készített BB-8 robotot. A Star Wars filmekben látható Jedikhez hasonló kézmozdulatokkal adhatjuk ki a parancsokat, hogy merre haladjon BB-8. Force Training módban azonban BB-8 ad nekünk utasításokat, amolyan tanuld meg hogyan kell használni a karkötőt. Használhatjuk a karkötőt, hogy képzeletbeli lézerkarddal (fényszabjával) vagy lőfegyverrel harcolhassunk kereszt-kasul a kertünkben, vagy a közeli erdőben, esetleg a panel lépcsőházában... nem felnőtteknek készült a termék, de nem lepődnék meg, ha Pokémon GO-hoz hasonló őrületet okozna egy-egy apukánál. Pokémon GO-ról jut eszembe, a beépített a Force Awareness mód és okostelefonunk segítségével Holocronokat vadászhatunk a környezetünkben. A Robot Control módban pedig más Sphero által gyártott robotokat irányíthatunk.

A Sphero Force Band Bluetooth Smart kapcsolattal kommunikál a különböző eszközökkel és 30 méteres hatótávval rendelkezik. Az Egyesül Államokban jelenleg 80 dolláros áron fut.