powered by www.bluechip.hu

FlapIt - a közösségi média és a múlt találkozása

by Attila
2017. January 17. 11:16
Címkék: counter

flapit-banner

Manapság a közösségi média rendkívül meghatározó az életünkben, a legtöbb platformon pedig a számok jelentik az értéket. Hány követőnk van, hány embernek tetszik az oldalunk, a posztunk és hasonlók. Sokan persze azt mondják, hogy a számok nem jelentenek semmit, de azért mégis meggyőző ereje tud lenni például annak, ha egy üzletnek több tízezer feliratkozója van Facebookon, és ezt meg is tudja mutatni vásárlóinak.

A FlapIt elsősorban az előző mondatban felvázolt problémára kínál egy rendkívül látványos megoldást, ugyanis a közösségi médiát köti össze az átforduló számlapok világával. A téglalap alakú  - érezhetően minőségi anyagokból összerakott -, számlálónk folyamatosan látványos mozdulatokkal jelzi, hogy a beállított közösségi platformunkon hogyan alakul a követői, kedvelői bázisunk.

flapit-counter-in-table

A FlapIt tehát az Internet of Things korának marketing eszköze, mely kétség kívül egy helyiség különlegességévé tud válni. A dizájnos kialakítás, az 58 centiméteres szélesség és 12,5 centiméteres magasság egyaránt hozzájárul ehhez.

Sokakban felmerülhet a kérdés, mégis honnan tudja ez a mechanikus számláló, hogy hány követőnk van az adott platformon. Nos, a válasz igen egyszerű: az internet segítségével. Az eszközt ugyanis WiFi hálózathoz kell csatlakoztatni, majd be kell lépni a FlapIt oldalán található kezelőfelületre, ahol kedvünkre testre szabhatjuk a megjelenítést.

A másik fontos kérdés az, hogy mely platformokat ismeri az eszköz. A kínálattal nem lehet gondunk, ugyanis a Facebook, Twitter, Instagram és YouTube is szerepel a listán, amit például a kínai Weibo és még néhány egyéb, itthon nem igazán ismert platform egészít ki. Az online felület jól átlátható, a beállítással nem lehet eltévedni, a végeredmény pedig, több mint meggyőző. Az eszköz folyamatosan figyeli az adott platformot és tényleg rendkívül hamar reagál a változásokra. A használattal kapcsolatban még érdekes lehet, hogy nem csak számokat tud megjeleníteni, hanem 7 karakterig bármilyen szöveget is.

Összességében tehát egy rendkívül szerethető, különleges marketing eszközről van szó, mely egyértelműen látványos eleme lehet egy belső térnek. Az ára ugyan elsőre soknak tűnhet, de hosszú távú befektetésről van szó, hiszen ezek a közösségi platformok még hosszú évek múlva is fontos szerepet töltenek majd be az üzleti életben, sőt talán egyre fontosabbat.


Flapit from flapitcounter on Vimeo.


EZEK IS ÉRDEKESEK LEHETNEK SZÁMODRA

189 990 Ft
Nettó: 149 598 Ft