powered by www.bluechip.hu

Kiváló MSI teljesítmény - Hőmérséklet szabvány felállítása

by Zulu
2012. October 29. 16:33
Címkék: msi

n680gtx-pr-header.png

Az MSI, a világ vezető grafikus kártya és alaplap gyártó márkája, örömmel jelenti be a legújabb, immár rendelkezésre álló MSI N680GTX Twin Frozr 2GD5/OC videókártyát. Az N680GTX Twin Frozr 2GD5/OC az MSI első olyan egyéni grafikus kártyája az új NVIDIA GeForce 600-as sorozatból, melyet optimális hőmérsékleti előírásokra és teljesítmény elérésére terveztek. Hála az MSI Twin Frozr III hűtésének az N680GTX Twin Frozr 2GD5/OC tuningolt állapotban is 22°C-al is hidegebb marad, mint a referencia modell. Mivel a grafikus kártyák célja a kiváló grafika megjelenítése zajtalanul, a Twin Frozr III hűtő az új N680GTX Twin Frozr 2GD5/OC kártyán több mint 10dB-el csendesebb mint az imént említett referencia megoldás.

n680gtx-pr1.png

Hő- és hangszigetelés

Az MSI N680GTX Twin Frozr 2GD5/OC ugyanazzal a hűtési megoldással van felszerelve, mint a világ leggyorsabb GTX580-as videókártyája, az MSI N580GTX Lightning, azaz Twin Frozr III hűtővel. Kiváló hűtési jellemzőknek köszönhetően a Twin Frozr III képes az N680GTX Twin Frozr 2GD5/OC kártyát 22°C-al hűvösebben tartani a referencia kártyáknál. Ez a videókártya hűtés számos előnnyel jár, így például említésre méltó a csökkentett energiafogyasztás valamint a nagyobb tuning potenciál- A grafikus kártyák fő feladata a tökéletes grafika mutatása, lenyűgöző látvány és folytonosság, amibe bármilyen külső hatás károsan beleronthat. Éppen ezért a a Twin Frozr III nem csak, hogy lehetővé teszi a kiváló hűtési teljesítményt, de nevetségesen alacsony zajszinttel működik, mindösszesen 28dB teljes terhelés mellett. Ez több mint 10dB-el csendesebb a referencia kártyákra tervezett hűtésnél és szinte teljesen zajtalan bármelyik modern PC rajongó felhasználó számára.

n680gtx-pr3.png

Az MSI Exkluzív tuning segédprograma, az Afterburner támogatása

Az MSI N680GTX Twin Frozr 2GD5/OC támogatja az NVIDIA GPU Boost technológiát, amely lehetővé teszi a mag órajel optimális teljesítményre való igazítását működés közben. Az MSI exkluzív tuning segédeszközét, az Afterburnert használva a játékosok ellenőrizni tudják a maximális teljesítményt és állítani tudják az órajelet, hogy jobb tuning értékeket érjenek el. Maga a kártya is fel van szerelve korszerű ventillátor sebesség vezérlővel, ami a GPU hőmérséklete alapján működik. Az MSI Afterburner tartalmazza a Predatort audio és videó rögzítéséhez, használható okostelefonokról is, hogy egyszerűbben ellenőrizhető legyen a grafikus kártya. Ha mindezt kombináljuk a Kombustor BIOS égetés/tesztelés funkcióval, rájövünk, hogy ez egy elengedhetetlen eszköz minden rajongó számára, aki a maximumot szeretné kihozni grafikus kártyájából.

Egykártyás 3DVision térhatás technológia támogatás

Eltekintve attól, hogy a videókártya képes futtatni a legújabb DirectX 11 technológiát, az MSI N680GTY Twin Frozr 2GD5/OC grafikus kártya képes futtatni az NVIDIA 3DVision-t is, három 3D-s monitorral és 3D-s szemüveggel is, egyetlen kártyával. A játékosok ezáltal képesek lesznek élvezni a látványos képeket 3D-s játékoknál és filmeknél is. Ezen kívül akár négy kijelzőt is kezelhet a grafikus kártya ezzel nyújtva a legtöbb monitoros konfigurációt - egyetlen kártyával. 

n680gtx-pr-header.png

N680GTX-PM2D2GD5/OC - Műszaki adatok

  • Termék név: N680GTX Twin Frozr 2GD5/OC GPU: NVIDIA GEFORCE GTX 680 GPU
  • Tulajdonságok: GK104 - 1058 MHz Alap órajel 1124 MHz GPUBoost órajel
  • Memória: 2048MB GDDR5 - 6008 MHz
  • Csatlakoztathatóság: DL-DVI-I / DL-DVI-D / DisplayPort / HDMI
  • TDP: 195W
  • Overclock: Afterburner GPU / Memory Clock offset és Power Limit control
  • Méretek: 270x112x39mm